Nooit meer een fout kerstcadeau dankzij Tukadoo

Van restaurant tot kledingzaak, geschenkbon Tukadoo legt keuze bij ontvanger

De feestdagen staan voor de deur. Naar jaarlijkse gewoonte is iedereen weer met de handen in het haar op zoek naar de perfecte kerstcadeaus voor vrienden of familie. Dankzij de Tukadoo-bon is deze cadeaustress eindelijk verleden tijd. Het is de eerste cadeaubon in België waarbij de ontvanger zelf kiest aan wat of waar hij of zij de bon besteedt. Een Tukadoo is nu al geldig in meer dan 600 zaken over heel het land: van restaurants, over wellnesscentra tot winkels en zelfs kapperszaken. Een geschenk naar ieders wens

Met de eindejaarsfeesten spelen veel mensen ‘Secret Santa’. Een spel waarbij een onschuldige hand beslist voor wie je een cadeau moet kopen. Maar een geschenk kiezen voor een vriend is al niet gemakkelijk, laat staan voor iemand die je eigenlijk niet goed kent. “Een cadeau is niet altijd een schot in de roos”, vertelt Stef Van der Stappen, zaakvoerder van Tukadoo. “Meer nog, meer dan 50% van de cadeau's die we geven, valt niet in de smaak. Veel mensen hebben zo ook nog een cadeaubon of twee op stapel liggen en voor ze het weten, zijn ze vervallen. Ze komen er misschien niet aan toe, maar meestal interesseert het cadeaupakket hen gewoonweg niet voldoende.”

Met Tukadoo kan dit niet. De ontvanger besteedt het bedrag waar hij wil, aan wat hij wil. Een juweeltje? Een nieuwe outfit of een paar schoenen? Een race op een circuit of een verblijf in een b&b of hotel? Het kan allemaal. “Via Tukadoo krijgt de ontvanger toegang tot een eindeloos aanbod in ruil voor één cadeaubon.”

Tukadoosje
De Tukadoo is beschikbaar in drie versies. De digitale cadeaubon of E-Tukadoo wordt per e-mail bezorgd en kan ook uitgeprint of doorgestuurd worden naar de ontvanger. Een perfecte oplossing voor wanneer je de bon niet persoonlijk kan afgeven of nog last-minute een kerstgeschenk zoekt. Daarnaast zijn er ook de Tukadoo Card en het Tukadoosje. Die worden aan huis geleverd bij de koper en kunnen dan later afgegeven worden. De Tukadoo-bon is bovendien heel personaliseerbaar. “Bij bestelling kan de koper een persoonlijke boodschap, een foto, kleur of motief kiezen. Ideaal om de geschenkbon helemaal kerstproof maken.”

Eindeloos veel keuze
Op www.tukadoo.be zijn alle deelnemende handelszaken opgelijst. Hier kan men makkelijk zoeken op trefwoord, categorie of postcode naar een zaak in de buurt. Het aanbod is ongelooflijk divers en gaat van restaurants tot b&b’s, van wellnesscentra tot kledingzaken, van elektroshops tot webshops, van schoenenwinkels tot juweliers. Maar ook aan een nieuwe haarsnit of fotoshoot kan men een Tukadoo-bon besteden. Momenteel zijn er in België meer dan 600 deelnemende handelaars, en deze lijst breidt zich nog dagelijks uit.

Personeelsgeschenken
Tukadoo is er ook voor bedrijven en hun werknemers. Bedrijven of organisaties kunnen via enkele klikken een groot aantal bonnen bestellen en die personaliseren met een logo of persoonlijke boodschap voor hun personeel.

 

Stef Vanderstappen

Zaakvoerder, Tukadoo

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be