Nieuwe sponsordeal tussen ABN AMRO Private Banking België en Hockey Club La Rasante

ABN AMRO onderstreept met installatie van groene watertap duurzame ambities van club en sponsor

Sint-Lambrechts-Woluwe, 18 oktober 2022 - ABN AMRO Private Banking België ondersteunt La Rasante Hockey Saint-Lambert met een nieuwe sponsordeal. Om dit te vieren werd de sponsor op 16 oktober uitgenodigd voor een sponsordag. Daarnaast drukt ABN AMRO hun stempel op de club met de installatie van een watertap. Zo kunnen leden en bezoekers hun drinkfles steeds bijvullen. 

Nu het hockeyseizoen volop bezig is, verwelkomt La Rasante met ABN AMRO Private Banking België hun nieuwste sponsor. Het logo van de private bank zal te zien zijn op de truitjes van de spelers op het veld en op de reclamebanners en schermen langs de lijn. 

Bewuste keuze

Over de sponsordeal zegt Laurens Wouters, Head of Marketing & Communication van ABN AMRO Private Banking België: “Wij hebben als bank een historische connectie met de hockeysport en we delen de visie en waarden van La Rasante. Het belang dat de club hecht aan waarden als inclusie en respect resoneren bij ons. Ook bestaan er sterke parallellen tussen hun bewustzijn en focus op het vermijden van afval en de ​ duurzaamheidsdoelstellingen die voor ons erg belangrijk zijn. Daarmee is het partnerschap tussen ABN AMRO en La Rasante een perfecte fit.”
Ook Bernard Vinck, clubadministrateur verantwoordelijk voor sponsoring van La Rasante, is blij met de sponsordeal: “In een tijd waarin het vinden van partnerschappen moeilijk maar essentieel is voor onze ontwikkeling, is La Rasante Hockey Saint-Lambert verheugd te kunnen profiteren van de bijdrage van een innovatieve, gezonde onderneming met een internationaal netwerk waarvan we de doelstelling ook delen: ‘for better and for generations to come’. Een harmonieuze ontwikkeling van onze jonge (en minder jonge) spelers door middel van de beoefening en de waarden van onze sport.”

Watertap van suikerriet

ABN AMRO Private Banking België onthulde op de sponsordag ​ ook een watertap die geïnstalleerd wordt naast het Club House. De private bank draagt duurzaamheid hoog in het vaandel. Het idee om een watertap te installeren was dan ook niet ver gezocht. Hier zullen leden en bezoekers van de club onder het motto “Fles bijvullen? Dat is ook investeren!” steeds hun drinkfles kunnen bijvullen. De watertap is bovendien gemaakt van suikerriet en BPA-vrij plastic. Hiermee komen de waarden van de twee organisaties opnieuw samen in hun groene ambities. 

Over ABN AMRO Private Banking België
In België bedient ABN AMRO Private Banking vermogende particulieren en ondernemingen. Onze purpose, ‘Banking for better, for generations to come’, geeft ons richting in alles wat we doen. Ons Belgische hoofdkantoor staat in Antwerpen. Daarnaast heeft ABN AMRO Private Banking kantoren in Brugge, Brussel, Doornik, Gent, Hasselt en Kortrijk. Voor meer informatie, kijk op www.abnamroprivatebanking.be of www.abnamro.be

Niels van Velde

Niels van Velde

Senior PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be