Nieuwe kleur voor 'Belgische' badkamerreeks van Duravit

Nieuwe kleur voor 'Belgische' badkamerreeks van Duravit

'Eiken Terra' in de Monochrome stijlwereld van D-Neo

De badkamerreeks D-Neo van de hand van Belgisch designer Bertrand Lejoly is even veelzijdig als efficiënt. Met een heldere vormgeving lijkt elk afzonderlijk meubel van het programma altijd perfect op zijn plaats. De nieuwe kleur Eiken Terra geeft het meubel een subtiel maar expressief effect. Ongeacht de beoogde badkamerstijl of -trend, het karakter van de Monochrome-stijlwereld van de reeks zal altijd in het oog springen.

Story image

D-Neo biedt meubelen in talrijke varianten die een perfecte aanvulling vormen op elke badkamer. Ronde spiegels uit de serie Light + Mirror zorgen voor indirect licht dat een aangename, optimale verlichting van de wasruimte garandeert. De serie wordt vervolledigd door de bijpassende kranenserie, die wordt gekenmerkt door de onmiskenbare smalle, verticaal geplaatste greep.

Samenhangend Karakter
Het samenspel tussen de nieuwe meubelafwerking Eiken Terra (35) en de royale ovale opzetwastafel (600 x 400 mm) verleent de wasplaats een eigentijdse degelijkheid. De combinatie van een wandgemonteerd D-Neo toilet en de A.1 bedieningsplaat van Duravit onderstreept het samenhangende karakter van de serie.

Story image

Geometrisch Karakter
De D-Neo kranen, die de ronde opzetwastafel aanvullen, overtuigen door hun strakke en geometrische karakter voor een ingetogen maar expressief effect.

Story image

Aangename verlichting
De D-Neo wasplaats wordt vervolledigd door een grote, ronde spiegel die voor een indirecte verlichting zorgt en zo een aangename verlichting van de wasplaats garandeert. Aanvullend: ovale D-Neo opzetwastafel (600x400 mm) en D-Neo mengkraan. 

Story image

Summum van hygiëne en comfort
Het strakke design van de wandgemonteerde D-Neo toiletten sluit aan bij het harmonieuze totaalontwerp van de reeks. Met Duravit Rimless® technologie en optioneel verkrijgbaar met het antibacteriële HygieneGlaze keramische glazuur voor het summum van hygiëne en comfort.

Story image

Zee van ruimte 
De consequentie van de D-Neo serie komt ook tot uiting in de hoeveelheid beschikbare opbergruimte. Hier biedt de halfhoge kast in Eiken Terra (35) een zee van ruimte.

Story image

Bijpassende kraan
De ovale opzetwastafel uit de D-Neo serie inclusief bijpassende D-Neo kraan.

Story image

Ook in kleinere ruimtes
Het D-Neo badmeubel met de handgreep in diamantzwart en twee laden biedt voldoende opbergruimte, zelfs in kleinere kamers.

Story image
Download foto's in hoge resolutie Photos D-NEO Monochrome Duravit.zip - 471 MB

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel