Nieuwe editie van Duravit-instapprogramma voor badkamermeubilair: Ketho.2

Na het instapprogramma voor badkamermeubilair 'Ketho', introduceert Duravit nu 'Ketho.2', de nieuwe editie van de meubelklassieker. In die editie zet ontwerper Christian Werner de herkenbare look voort in een modernere vorm.

  • Ontwerp door Christian Werner
  • Kenmerkende, doorlopende greeplijst in antraciet
  • Aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding
  • 15 kleuren in verschillende prijscategorieën
  • Hoge functionaliteit en comfort
  • Robuuste Duravit-merkkwaliteit
  • Op verschillende manieren te combineren met de Duravit-keramiekserie
  • Ideaal voor projecten

Met de Ketho.2-meubelserie van Duravit zet ontwerper Christian Werner de herkenbare look van de vorige serie voort in een herziende, modernere vorm. De in het front geïntegreerde doorlopende handgreeplijsten benadrukken de horizontale lijn en structureren zo het perfect geproportioneerde totaalbeeld. Dankzij een breed scala aan opties voor afmetingen, oppervlakken en keramiekseries die kunnen worden gecombineerd, blijkt Ketho.2 een alleskunner te zijn in het ontwerpproces. Robuustheid, zeer hoge kwaliteit en functionaliteit, de lange levensduur en het gebruik van duurzaam PEFC-gecertificeerd materiaal voor fronten en carrosserieën maken het meubelprogramma tot een perfecte badkamerserie, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Tijdloos design voor elke woonstijl

Het tijdloze design van Ketho.2 past perfect in elke badkamer en voldoet aan alle wensen. Ketho.2 wordt gekenmerkt door heldere, rechthoekige basisvormen die door de precies vlakke, 16 mm dikke rompzijden een bijzondere helderheid krijgen.

Christian Werner omschrijft Ketho.2 als: "Poëzie van geometrie, met mooie proporties en kenmerkende, dwarse greeplijsten van antracietkleurig aluminium. De gereduceerde, elegante vormentaal zal lang plezier geven".

Designopties met overzichtelijke opbergruimte

Als compleet meubelprogramma omvat Ketho.2 in totaal 27 elementen, waaronder onderkasten met draaideur, uittrekelement of lades met fijne afmetingen van 410 tot 1600 mm breed. Ze worden gecombineerd met wastafels uit de series ME by Starck, D-Neo of Vero Air, evenals een hele reeks opzetwastafels voor consoleoplossingen. Voor comfortabel gebruik in het dagelijks leven maakt Ketho.2 gebruik van een premium uittreksysteem dat indruk maakt met zijn soepele loop, hoge veerkracht, comfortabele soft-close-functie. Waar ze ook vastpakt wordt, de uittrekelementen en deuren gaan zacht en geruisloos open - net zoals ze weer sluiten, bijna vanzelf. Voor de lades is als optie een hoogwaardig interieursysteem leverbaar. Halfhoge en hoge kasten vergroten de opbergruimte. Een smalle, dubbel gedeelde wandplank is ideaal als decoratief element met opbergruimte.

Spiegels en spiegelkasten als visueel hoogtepunt

Sensor gestuurde spiegels (optioneel met verwarming) en spiegelkasten (optioneel met verlichting) gaan harmonisch op in het totaalbeeld. Twee licht verzonken lichtbalken links en rechts zorgen voor een directe verlichting van het spiegeloppervlak. Ze stralen met meer dan 300 lux verblindingsvrij licht op de muur en zijn daarom ook geschikt als hoofdlichtbron in de badkamer, wat ook een sfeervolle sfeer creëert. De LED-lichtbronnen met een aangename lichtkleur hebben een brandduur van meer dan 30.000 uur en zijn daardoor bijzonder duurzaam. De besturing gebeurt ofwel door middel van een slimme Casambi-app of een geïntegreerde sensor.

Oppervlakken voor individuele wensen van de klant

Als echte allrounder voor specifieke klantwensen biedt Ketho.2 ook een breed scala aan mogelijkheden als het gaat om de keuze van kleuren. Van wit, tot diverse grijstinten en ook generfd hout, er zijn 15 decoratieve oppervlakken om uit te kiezen in verschillende prijscategorieën. De drie supermatte kleuren in wit, taupe en grafiet met een gemakkelijk te reinigen anti-vingerafdrukcoating voldoen aan de hoogste eisen met hun bijzonder elegante esthetiek en verfijnde gevoel.

Overtuigende voordelen voor architecten en installateurs

Ketho.2 overtuigt met tastbare voordelen zoals design, aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding, planningsflexibiliteit, duurzaamheid en Duravit-merkkwaliteit voor een lange levensduur. Dat omvat de zorgvuldige verwerking van de oppervlakken en randen, ook op niet-zichtbare plaatsen. ABS-randen worden gebruikt voor decoratieve oppervlakken en fineren van echt hout, die ook krasvast en slagvast zijn. Dat geldt ook voor met HPL (hogedruklaminaat) gecoate decoratieve oppervlakken.

8 mm dikke achterwanden, die over het gehele oppervlak in een uitgefreesde groef verlijmd zijn, zorgen voor een hoge stabiliteit bij hoge kasten. De resulterende opening naar de muur zorgt voor een verbeterde luchtvochtigheid. Strenge controles tijdens en na de voltooiing van alle productiestappen garanderen de hoge Duravit-merkkwaliteit.

De volledig voorgemonteerde en vooraf ingestelde Ketho.2-meubelelementen maken ook een eenvoudige en tijdbesparende montage mogelijk en zijn daarom even geschikt voor privébadkamers als voor projectzaken zoals hotels. Alle Duravit badkamermeubels worden uitsluitend in de eigen productielocatie in het Zwarte Woud vervaardigd.

Download de foto's in 72dpi & 300dpi

DOWNLOAD DE FOTO'S IN 72DPI & 300DPI - 261 Mb

Over Duravit AG

Het in Hornberg gevestigde Duravit AG is een van de toonaangevende internationale fabrikanten van designbadkamers en is actief in meer dan 130 landen over de hele wereld. De complete badkamerleverancier ontwerpt en vervaardigt sanitair keramiek, badkamermeubels, douchebakken en badkuipen, wellness-systemen, douche-wc's, armaturen en accessoires evenals installatiesystemen volgens de hoogste normen. Naast zijn interne ontwerpexpertise, werkt Duravit bij productontwikkeling nauw samen met een internationaal netwerk van ontwerpers zoals Cecilie Manz, Philippe Starck, Christian Werner of Sebastian Herkner en Bertrand Lejoly, evenals getalenteerde nieuwkomers. Door de interactie van baanbrekende ontwerpen, compromisloze productkwaliteit, een scherp gevoel voor menselijke behoeften en verantwoord ondernemerschap, werkt Duravit ambitieus om het leven van zijn belanghebbenden elke dag een beetje beter te maken. Een belangrijke maatregel hierbij is de allesoverheersende missie om in 2045 zonder uitzondering klimaatneutraal te zijn.

Christian Werner

Christian Werner, geboren in West-Berlijn in 1959, is een Duitse industrieel ontwerper die zich de afgelopen 25 jaar naast ruimtelijke concepten heeft gespecialiseerd in het ontwerpen en ontwikkelen van meubelen. Zijn werk is te vinden bij een groot aantal bekende Europese fabrikanten, waaronder Ligne Roset, De Sede, Duravit, Thonet en Leolux. Daarnaast realiseerde hij diverse interieurprojecten. Hij heeft een duidelijk handschrift. De vormentaal van Christian Werner is gereduceerd, hij zoekt opwinding in het eenvoudige en oriënteert zich niet op kortetermijntrends. Hij heeft altijd oog voor de mensen die hij met zijn ontwerpen wil bereiken, want voor hem is design een uitdrukking van emotie en sensualiteit door vorm en materiaal.

http://www.christian-werner.com / Facebook @Christian Werner Industrieel Ontwerp / Instagram @christianwernerdesign

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be