Nieuwe afwerkingen voor Duravit reeks ‘ME by Starck’

Keramische oppervlakken in wit zijdemat bieden meer inrichtingsopties

Met de serie ME by Starck voor Duravit is het de Philippe Starck gelukt om een collectie te ontwerpen die de wens naar pure esthetica vervult en bovendien past in volledig verschillende omgevingen. Nu wordt ook wit zijdemat toegevoegd aan de opties. Zo ontstaat een veelvoud aan individuele inrichtingsmogelijkheden.

Ruimte voor personalisering
Individuele badkamervormgeving begint bij de wastafel. De ME by Starck wastafel met asymmetrisch geplaatste wastafel biedt veel opbergruimte en is een geschikte oplossing voor de kleinste ruimtes. Het ontwerp van de ME serie domineert de ruimte niet, maar biedt veel ruimte voor personalisering en vormgeving. Het omvat de nieuwe 1230 mm brede onderkast, optioneel verkrijgbaar met één of twee kraangaten die kunnen worden gecombineerd met de Duravit meubelseries L-Cube, XSquare, XViu, Ketho, Brioso en XBase. Voor perfectie tot in het kleinste detail heeft Duravit het keramische glazuur qua uiterlijk en gevoel optimaal afgestemd op de meubeloppervlakken. Alle ME by Starck wastafels en het bijpassende toilet zijn nu ook verkrijgbaar in het nieuwe keramische oppervlak in wit zijdemat. De fluweelzachte afwerking zorgt voor ingetogen elegantie.

Designkenmerk
Met zes veelzijdige wastafeloplossingen van 430 mm tot 1300 mm, biedt ME by Starck een puristische serie voor de particuliere en projectmarkt. De smalle rand die ook bij de WC’s en urinoirs terugkomt fungeert als designkenmerk. Deze rand geeft de wastafel een zeer verfijnd en luchtig uiterlijk, ook met de diepere en comfortabele waskom. De bijzonder vlakke meubelwastafel met unieke lijnvoering in vier verschillende breedten (van 630 mm tot 1230 mm) maakt indruk met zijn royale afzetvlakken, terwijl de opzetbak zich met een meubelonderbouw of verschillende consoles laat combineren. De wastafels met zuil of sifonkap vallen in de smaak dankzij de pure, gereduceerde vormgeving en uitgebalanceerde verhoudingen.

Moderne technologie
Naast bewuste focus op het design leggen Philippe Starck en Duravit ook de nadruk op moderne technologie: de WC’s en bidets van de serie presenteren zich als een gesloten eenheid, puur en zonder bevestigingsgaten aan de zijkant. De open spoelrand van de Rimless® technologie, alsook de verbinding met de eveneens nieuwe douche-WC SensoWash Slim bieden nog meer comfort. Deze beschikt over precies verwerkte en zeer eenvoudig te verwijderen scharnieren. Zo wordt een extra grondige schoonmaakbeurt van het keramiek kinderspel. De zitting wordt met een eenvoudige handeling afgenomen.

Compleet programma
De heldere vormgeving van de serie wordt voortgezet in het ME urinoir. Het urinoir presenteert zich met de kenmerkende, fijne rand, als elegant en tegelijk praktisch element in de privé badkamer of in projecten.

Ligbaden en douchebakken alsook accessoires, ook door Philippe Starck vormgegeven, maken het programma compleet. In perfect samenspel met de nieuwe meubelserie L-Cube verleent ME by Starck de moderne badkamer een heldere esthetica met een duidelijk handtekening van de Franse designer.

Starck ME - 300dpi.zip

ZIP - 250 Mb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be