Nieuw digital agency HACA laat ondernemingen online uitblinken

HACA laat van zich horen in Vlaams-Brabant

Gooik, 3 mei 2021 - Om online te scoren moet je opvallen én je data goed benutten. Net zoals de Nieuw-Zeelandse maori hun goden aanroepen met een indrukwekkende strijddans, kunnen ondernemingen die online willen uitblinken voortaan de hulp inschakelen van digital agency HACA. Het bureau opent deze week de deuren in Gooik.

Het voorbije jaar werd nogmaals duidelijk dat digitale zichtbaarheid levensbelangrijk is voor een modern bedrijf dat wil opvallen. Bedrijven die hun online aanwezigheid naar een hoger niveau willen tillen, kunnen voortaan een beroep doen op HACA. Het gloednieuwe digital agency specialiseert zich in alles wat met online publiciteit te maken heeft, inclusief een grondige analyse van de digitale aanwezigheid.

 

Iedereen die online wil opvallen kan bij HACA terecht voor een dienstverlening op maat. Daarbij wordt gewerkt in drie stappen. Eerst wordt er nagedacht over een online strategie waarmee de doelgroep bereikt kan worden. Daarna volgt het creatieve luik en worden vormgeving, beeldmateriaal en content op punt gesteld. Tenslotte volgt de lancering en worden alle features grondig gemonitord en geanalyseerd om zo de online aanwezigheid te optimaliseren.

Digitale hoeksteen

“Het mag duidelijk zijn dat een knap ontworpen en goed werkende website de digitale hoeksteen van elk bedrijf moet zijn”, klinkt het bij HACA-oprichter Harm Muizer. “Ongeacht wat je doet zullen klanten je online opzoeken. Zonder online aanwezigheid die in het oog springt, zullen die potentiële klanten je niet contacteren. Maar het is ook belangrijk om te weten wat klanten op je website wel of niet aanklikken, zodat je daar als ondernemer op kunt inspelen. Daar kunnen wij een belangrijke rol in spelen. Het is voor ons zeer belangrijk om open te communiceren: in tegenstelling tot grotere bureau’s rekenen wij bijvoorbeeld geen hoge onderhoudskosten aan", aldus Harm.

HACA is een digital agency dat uitblinkt in datagedreven online marketing. Het bureau is gespecialiseerd in het ontwerpen, publiceren en analyseren van online publiciteit. Het kantoor van HACA is vanaf maandag 3 mei geopend en is gelegen aan de Edingsesteenweg 99A in Gooik.

Meer informatie via www.haca.be

Contact Harm Muizer
M: +32 497 86 13 22

Mattias Goossens

Mattias Goossens

PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be