Netatmo steekt Slimme Weerstation in een nieuw jasje met stijlvolle beschermhoes

Nieuwe hoes bevordert betrouwbaarheid van weermetingen

Brussel, 17 mei - Netatmo brengt een nieuwe beschermhoes op de markt voor de buitenmodule van zijn Slimme Weerstation die de betrouwbaarheid van de weermetingen verhoogt. De beschermhoes beschermt de buitenmodule namelijk tegen blootstelling aan direct zonlicht, regen of sneeuw maar laat toch luchtcirculatie toe. Daarnaast vereenvoudigt de hoes de installatie van het weerstation aan een muur of paal dankzij de meegeleverde accessoires.

Het compacte en cilindervormige Netatmo Slimme Weerstation heeft een elegant ontwerp met een behuizing uit aluminium en recycleerbaar materiaal, en bestaat uit een buiten- als binnenmodule. De buitenmodule is van nature robuust en bestand tegen vocht. Om de levensduur te maximaliseren en een betere nauwkeurigheid van de metingen te garanderen, wordt aanbevolen om het weerstation niet in direct zonlicht te plaatsen of bloot te stellen aan heftige wind, regen, hagel of sneeuw. De installatie van het weerstation kan daarnaast ook moeizamer verlopen afhankelijk van de regio waar de gebruiker woont en plaatsingsmogelijkheden in de tuin of aan de gevel. Voor die twee uitdagingen biedt de nieuwe beschermhoes van Netatmo nu een oplossing. 

Beschermhoes van Netatmo voor de buitenmodule van het Slimme Weerstation
Beschermhoes van Netatmo voor de buitenmodule van het Slimme Weerstation

Klant is koning

De beschermhoes beantwoordt zo aan de vraag van verschillende ondervraagde en regelmatige gebruikers van de buitenmodule. De hoes is een nieuwe toevoeging aan de lijst van accessoires die de prestaties en het gebruik van het weerstation verbeteren, waaronder de:

Realtime gegevens

Netatmo heeft het grootste netwerk van weerstations in de wereld. Zo kan via de Netatmo-weerkaart informatie geraadpleegd worden over het weer in meer dan 175 landen. De verschillende gegevens die het weerstation meet, zoals temperatuur, luchtdruk, vochtigheid, luchtkwaliteit en geluidsoverlast, worden meteen verzonden via wifi naar de bijbehorende app. Dankzij de Netatmo-app, die gratis beschikbaar is in de App Store, Google Play en Windows Store, hebben gebruikers dus op elk moment toegang tot informatie vanaf hun smartphone, tablet of computer. De eenvoudige, duidelijke en uiterst intuïtieve interface van de Netatmo-app is bovendien speciaal ontworpen voor dagelijks gebruik.

De beschermhoes voor het Slimme Weerstation van Netatmo is beschikbaar voor de prijs van € 39,99 op www.netatmo.com, Coolblue en Bol.com. 

Over Netatmo 

Netatmo is een toonaangevend smart home-bedrijf dat eenvoudige en slimme producten ontwikkelt voor een veiliger en comfortabeler huis.

Sinds de oprichting in 2011 heeft Netatmo zich toegelegd op het ontwerpen en vermarkten van producten waarvoor alles:

  • 100 procent inclusief is: geen abonnement of extra kosten
  • 100 procent beveiligd is: de gegevens worden beschermd en de privacy van de gebruikers gerespecteerd
  • 100 procent schaalbaar is: updates en functies worden gratis en regelmatig toegevoegd 

Netatmo biedt momenteel 16 smart home producten en accessoires aan. Deze producten zijn handig en gemakkelijk in het gebruik en bieden verschillende oplossingen om ieders huis te automatiseren voor een eenvoudiger leven.

Naast het assortiment consumentenproducten ontwikkelt het bedrijf samen met de leiders van de bouwsector slimme oplossingen die kunnen worden geïntegreerd in de thuisinfrastructuur, via het programma "with Netatmo". Netatmo maakt sinds 2018 deel uit van de Legrand Group, een wereldwijde specialist in elektrische en digitale gebouwinfrastructuren.

Netatmo, same home, just smarter.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be