Netatmo lanceert zijn nieuwe witte Slimme Buitencamera met Sirene

Brussel, 1 september 2022 - Netatmo, marktleider in slimme producten voor een veiligere en meer comfortabele thuis, brengt vandaag zijn Slimme Buitencamera met Sirene uit in een nieuwe kleur: wit. 

Nieuwe witte Slimme Buitencamera met Sirene
Nieuwe witte Slimme Buitencamera met Sirene

Om bij elk type gevel te passen en in te spelen op de vraag van veel consumenten biedt Netatmo zijn populaire Slimme Buitencamera met Sirene vanaf vandaag ook in het wit aan. Het nieuwe model heeft dezelfde kenmerken als zijn zwarte voorganger. De Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene beschermt de leefruimte en zorgt voor de nodige gemoedsrust. De camera kan personen onderscheiden van dieren, voertuigen en onschuldige bewegingen en waarschuwt de gebruiker in real time via een melding op de smartphone wanneer een verdachte activiteit wordt gedetecteerd. De gebruiker kan vervolgens vanaf eender welke locatie het alarm activeren om de indringer af te schrikken.

Slimme Buitencamera's (zwart & wit)
Slimme Buitencamera's (zwart & wit)

Nieuwe functionaliteit en compatibiliteit 

Om de veiligheid verder te verhogen, kunnen de Netatmo Slimme Binnen- en Buitencamera's nu ook dankzij een recente en automatische update met elkaar communiceren en zo een ecosysteem van camera's vormen. Met die nieuwe functie kunnen zowel de Binnensirene als de Sirene van de Buitencamera geactiveerd worden in geval van een inbraak op het eigendom van de gebruiker of in diens huis. De twee 110 dB alarmen schrikken zo inbrekers af. De gebruiker ontvangt daarnaast een melding op de smartphone via de Home + Security-applicatie en kan beslissen om al dan niet in te grijpen of de politie te bellen. 

Veiligheid en privacy

Om de beveiliging van de gefilmde beelden te garanderen, worden die opgeslagen op een versleutelde Micro SD-kaart. Infraroodzicht maakt het mogelijk om verdachte bewegingen ook ’s nachts te detecteren. De functie Alert-Zones stelt de gebruiker bovendien in staat om de omgeving die bewaakt wordt door de camera te definiëren, zodat er geen inbreuk is op de openbare weg of de tuin van de buren.

Eenvoudige installatie

De Slimme Buitencamera met Sirene is discreet en eenvoudig te installeren. Het toestel is ook uitgerust met een verlichtingssysteem dat 's nachts beweging signaleert en zo de toegang tot het huis verlicht en indringers afschrikt, gepaard met een alarm van 105 dB. 

Witte Slimme Buitencamera
Witte Slimme Buitencamera

Prijzen en beschikbaarheid

De witte Netatmo Slimme Buitencamera met Sirene is vanaf vandaag beschikbaar en wordt verkocht voor € 319,99. Het product is beschikbaar op www.netatmo.com, www.coolblue.be en www.bol.com

Alle functies van Netatmo Camera's vereisen geen abonnement of extra kosten. Ze zijn eenvoudig te gebruiken en hebben geen domoticabox nodig. Updates zijn frequent beschikbaar en worden automatisch gratis uitgevoerd. De camera's zijn compatibel met Apple Homekit, Amazon Alexa en Google Assistant, , waardoor de gebruiker aangepaste scenario's kan maken en de camera’s kan verbinden met andere aangesloten apparaten in huis. 

Over Netatmo

Netatmo is een toonaangevend smart home-bedrijf dat eenvoudige en slimme producten ontwikkelt voor een veiliger en comfortabeler huis.

Sinds de oprichting in 2011 heeft Netatmo zich toegelegd op het ontwerpen en vermarkten van producten waarvoor alles:

  • 100 procent inclusief is: geen abonnement of extra kosten
  • 100 procent beveiligd is: de gegevens worden beschermd en de privacy van de gebruikers gerespecteerd
  • 100 procent schaalbaar is: updates en functies worden gratis en regelmatig toegevoegd 

Netatmo biedt momenteel 17 smart home producten en accessoires aan. Deze producten zijn handig en gemakkelijk in het gebruik en bieden verschillende oplossingen om ieders huis te automatiseren voor een eenvoudiger leven.

Naast het assortiment consumentenproducten ontwikkelt het bedrijf samen met de leiders van de bouwsector slimme oplossingen die kunnen worden geïntegreerd in de thuisinfrastructuur, via het programma "with Netatmo". Netatmo maakt sinds 2018 deel uit van de Legrand Group, een wereldwijde specialist in elektrische en digitale gebouwinfrastructuren.

Netatmo, same home, just smarter.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be