Monolithische wastafel van Duravit-reeks White Tulip creëert magisch gevoel in elke ruimte

De badkamercollectie White Tulip van Philippe Starck biedt vrijstaande keramische wastafels met een opvallend sculpturaal, zacht design

White Tulip, de eerste complete badkamercollectie die volledig door Philippe Starck is ontworpen voor Duravit, gaat van baden, wastafels, meubels, toiletten en bidets tot bijpassende spiegels en een complete collectie kranen. De vrijstaande wastafel trekt echter vooral de aandacht.

De monolithische, vrijstaande keramische wastafel van de reeks White Tulip springt meteen in het oog. De uitzonderlijke vorm van de wastafel, net als bij de andere onderdelen binnen de serie, doet denken aan het organische silhouet van een bloeiende tulp en straalt een bijna sculpturaal, zacht karakter uit. De wastafel is verkrijgbaar in een enkele of dubbele uitvoering en creëert een magisch gevoel in elke ruimte. Afhankelijk van de specifieke bouwkundige omstandigheden kan die naar wens worden bevestigd aan de muur of op de vloer.

Ook de meubelwastafel is een blikvanger. De perfect passende meubelonderbouw is verkrijgbaar in vijf zijdematte en vijf hoogglanzende varianten. De glazen, toegankelijk aan beide zijden, bieden extra praktische opbergruimte. Als alternatief kan voor de rekken worden gekozen voor een houten afwerking in ‘natuurlijk eiken’ of ‘Amerikaans noten’. Bovendien hebben de satijnmatte afwerkingen een bijzondere eigenschap: kleine krasjes op deze speciale lakafwerking verdwijnen vrijwel vanzelf, zodat de meubels er steeds als nieuw uitzien en gemakkelijk te onderhouden zijn.

White Tulip - Vrijstaande keramische wastafel
White Tulip - Vrijstaande keramische wastafel
White Tulip - Ronde meubelwastafel en bijpassende badmeubel
White Tulip - Ronde meubelwastafel en bijpassende badmeubel
White Tulip - Vrijstaande wastafel
White Tulip - Vrijstaande wastafel
White Tulip - Meubelwastafel met staande wastafel
White Tulip - Meubelwastafel met staande wastafel

Download de foto's in 72dpi & 300dpi

ZIP - 139 Mb

Duravit AG

Duravit AG werd in 1817 opgericht in Hornberg, midden in het Zwarte Woud, en is vandaag de dag een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers. De onderneming is wereldwijd in meer dan 130 landen aanwezig en staat voor innovaties op het gebied van origineel design, intelligent toegepaste techniek en de hoogste kwaliteit. In Samenwerking met een internationaal netwerk van ontwerpers zoals Philippe Starck, sieger design, Christian Werner, Cecilie Manz en jonge talenten zoals Bertrand Lejoly of Kurt Merki Jr. ontstaan unieke badkamers, die de levenskwaliteit van de gebruiker voor lange tijd verhogen. De productportfolio van Duravit omvat sanitairkeramiek, badmeubels, douchebakken en ligbaden, wellness-systemen, douchetoiletten, armaturen en accessoires en installatiesystemen.

Philippe Starck

Philippe Starck, wereldberoemde ontwerper met veelzijdige vindingrijkheid, focust steeds op het essentiële. Zijn visie: dat creatie, welke vorm het ook aanneemt, het leven van zo veel mogelijk mensen moet verbeteren. Die filosofie heeft hem tot een van de pioniers en centrale figuren van het concept "democratisch design" gemaakt.

Met zijn veelzijdig werk in alle domeinen, van alledaagse producten (meubels, een citruspers, elektrische fietsen, een individuele windturbine), tot architectuur (hotels, restaurants die stimulerende plaatsen nastreven) en scheeps- en ruimtevaarttechniek (megajachten, woonmodule voor privé-ruimtetoerisme), verlegt hij voortdurend de grenzen en vereisten van design en ontwikkelt hij zich tot een van de meest visionaire en gerenommeerde ontwerpers van de internationale hedendaagse scène. Philippe Starck en zijn vrouw Jasmine brengen het grootste deel van hun tijd door in vliegtuigen of "in the middle of nowhere".

www.starck.com / Facebook: @StarckOfficial / Instagram: @Starck Philippe Starck

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be