Michel van Teijlingen, voormalig General Manager en Federation Lead bij SoftwareOne Benelux, is overleden

Brussel, 23 mei 2024 - SoftwareOne maakt het verdrietige nieuws bekend dat Michel van Teijlingen, voormalig General Manager en Federation Lead Benelux bij SoftwareOne, vandaag op 23 mei is overleden. Michel was geruime tijd ziek en legde zijn functies bij SoftwareOne in mei 2022 neer, al bleef hij als coach wel betrokken bij de organisatie. De medewerkers van SoftwareOne ervaren het wegvallen van Michel als een groot en verdrietig verlies.

Michel werkte zijn gehele carrière in de IT-sector. Hij startte in 1998 als accountmanager bij PC-Ware en was General Manager bij COMPAREX toen dit bedrijf in 2018 werd overgenomen door SoftwareOne. Mede dankzij Michels inzet verliep de overname door SoftwareOne zeer soepel, waardoor de organisatie kon uitgroeien van een ‘licentiehuis' naar een volwaardige en succesvolle aanbieder van managed services. Michel werd in januari 2020 benoemd tot General Manager en Board Member bij SoftwareOne, twee jaar later kreeg hij ook de taak van Federation Lead, waarmee hij regioverantwoordelijke voor de gehele Benelux werd.

Vincent van den Bout bij SoftwareOne: “Michel was een bijzonder inspirerende sociale collega en persoonlijkheid, die altijd het belang van het team vooropstelde en nooit de waarde van verbinding en goede samenwerkingen uit het oog verloor. Ook in moeilijke tijden wist hij mensen te enthousiasmeren en het huidige succes van SoftwareOne is zeker voor een groot gedeelte aan Michel te danken. We zullen Michel missen als collega, vriend, maar vooral als daadkrachtig en vooral als mooi persoon. We wensen zijn nabestaanden en vrienden veel sterkte en kracht toe.”
Michel van Teijlingen
Michel van Teijlingen

Over SoftwareOne
SoftwareOne is een vooraanstaande wereldwijde aanbieder van software- en cloudoplossingen. Het geeft een nieuwe invulling aan de manier waarop bedrijven alles wat met de cloud te maken heeft ontwikkelen, inkopen en beheren. SoftwareOne helpt organisaties om hun workloads en applicaties naar de cloud te migreren en te moderniseren. Het maakt hen wegwijs in de wijzigingen die daarbij komen kijken en de software die hiervoor nodig is en helpt hen met het optimaliseren van hun cloudomgeving. Daarmee ontsluit SoftwareOne de werkelijke waarde van technologie. Met 9.250 werknemers en een verkoop- en distributieaanwezigheid in 90 landen biedt het organisaties toegang tot 7.500 softwaremerken. Het in het Zwitserse Stans gevestigde SoftwareOne is genoteerd aan de SIX Swiss Exchange onder het tickersymbool SWON. Ga voor meer informatie naar softwareone.com

 

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be