Meer dan 1.750 ondernemers supporteren zaterdag voor Leuven Bears

Laatste tickets Full House Business Event beschikbaar via bears4business.be

Op zaterdag 3 maart organiseren Leuven Bears, in samenwerking met BMW Juma Leuven, Immo De Dijle, Group S en JAYJAYS, het Full House Business Event. Meer dan 1.750 ondernemers schreven zich al in om tijdens de match tegen Kangoeroes Basket Willebroek elkaar en de sport beter te leren kennen. De organisatie is nog op zoek naar 250 ondernemers om de Sportoase zaterdag tot de nok te vullen.

Ondernemers die nieuwe contacten willen leggen en de basketbalsport beter willen leren kennen, konden zich sinds begin februari gratis inschrijven voor het Leuven Bears Full House Business Event op zaterdag 3 maart. De organisatie stelde als doel om 2.000 ondernemers samen te brengen op dit netwerkevent. Vandaag schreven al meer dan 1.750 personen zich in.

“We hadden niet verwacht dat de inschrijvingen zo een vaart gingen lopen. Na de eerste week hadden al 1.000 ondernemers zich ingeschreven. Met nog slechts 250 uit te delen tickets is ons streefdoel binnen handbereik. Bij deze doe ik dan ook een oproep aan alle ondernemers uit het Leuvense en omstreken om zich nog in te schrijven voor dit uniek netwerkevent”, vertelt Jo Deferm, ondernemer uit Leuven en trouwe supporter van Leuven Bears. Samen met de structurele eventpartners, JAYJAYS, BMW Juma Leuven, Immo De Dijle en Group S, is hij één van de drijfveren achter het evenement.

Avond vol sfeer en spanning
Het belooft zaterdag alvast een avond vol sfeer en spanning te worden, zowel voor ondernemers als echte basketballiefhebbers. Na een verwelkoming in de VIP-ruimte, worden de aanwezigen getrakteerd op de wedstrijd tussen Leuven Bears en Kangoeroes Basket Willebroek, een spektakelmatch op het scherpst van de snee. Na de wedstrijd kunnen ondernemers elkaar beter leren kennen tijdens een netwerkgelegenheid. De avond wordt afgesloten met een afterparty.

Bears4Business
Het netwerkevent wil de opportuniteiten van de wisselwerking tussen ondernemerschap en sport in de verf zetten en kadert volledig in Bears4Business, een initiatief van Leuven Bears voor zakelijke partners. Ben De Goignies, voorzitter van Leuven Bears: “Bij sport draait alles om beleving en emoties. Het verbindt mensen en ondernemers die elkaar niet kennen, maar wel dezelfde passie delen. Met het Full House Business Event willen we aantonen dat basket, net als vele andere sporten, kansen biedt om je naamsbekendheid te verhogen en om nieuwe mensen of potentiële klanten te leren kennen.”

Wie geïnteresseerd is in het Full House Business Event kan zichzelf en drie collega-ondernemers gratis inschrijven via de website van Bears4Business. Ook ondernemers die meer te weten willen komen over de mogelijkheden van sportsponsoring kunnen hier terecht.

 

Contacteer ons
Jo Deferm Zaakvoerder Webhero
Ben De Goignies Voorzitter Leuven Bears
Jo Deferm Zaakvoerder Webhero
Ben De Goignies Voorzitter Leuven Bears
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel