Mechelen Campus D krijgt retailprimeur met Scan&go foodcorner van Selecta

Intervest breidt service uit met onbemande minisupermarkt voor kantoormedewerkers

Mechelen, 9 augustus 2023 - Vastgoedspecialist Intervest introduceert enkele primeurs in de Mechelen Campus D aan de Blarenberglaan. Daar opent een Scan&go foodcorner van Selecta die een Delhaize shop&go en een Lavazza koffiecorner combineert. Wie werkt in één van de vele kantoren of coworkingruimtes kan exclusief gebruik maken van deze onbemande en steeds beschikbare retailvoorziening op maat van ieders werkritme.

Mechelen Campus D is een werkomgeving waar ondernemingen in optimale omstandigheden aan hun groeiverhaal kunnen werken. De 60 meter hoge toren wordt omringd door 10 lagere kantoorgebouwen en is een indrukwekkende architecturale blikvanger gelegen aan het begin van de Blarenberglaan. Maar ook binnen de muren oogt de site indrukwekkend. Gebouwbeheerder Intervest biedt daar reeds verschillende diensten en faciliteiten aan om het dagelijkse leven op de campus zo comfortabel mogelijk te maken voor alle huurders van kantoor- en coworkingruimtes. Deze service wordt verder uitgebreid met enkele nieuwigheden: een volledig geautomatiseerde, onbemande en steeds beschikbare minifoodmarket en koffiehoek.

Altijd beschikbaar

De Scan&go foodcorner van Selecta omvat een shop&go Delhaize en Lavazza koffiecorner. Deze onbemande retailoplossing biedt een assortiment producten van Delhaize aan. Naast deze altijd geopende foodmarket, kan je terecht in de Lavazza-koffiecorner voor een deugddoende premium koffie. De Scan&go foodcorner is 24/7 beschikbaar voor al wie werkzaam is op de Mechelen Campus D.

"De meerwaarde van deze retailoplossing voor kantoorhuurders van de Mechelen Campus D kan niet onderschat worden, want er zijn niet veel andere winkelmogelijkheden beschikbaar in de buurt. Met de opening van de Scan&go foodcorner onderscheidt Intervest zich van de concurrentie in de markt van shared workspaces", zegt Tim Goossens, Gedelegeerd Bestuurder van Selecta. “Wie werkt op de Mechelen Campus D, moet niet langer zelf eten of drinken meenemen naar kantoor, maar kan altijd terecht bij de Scan&go.”
Tim Goossens, Gedelegeerd Bestuurder van Selecta
Tim Goossens, Gedelegeerd Bestuurder van Selecta

Succesvolle samenwerking

De samenwerking met Selecta is het resultaat van een eerdere succesvolle samenwerking, versterkt door de vele oplossingen die Selecta biedt. Ongeveer 18 maanden geleden startte het project in de Mechelen Campus D, en nu kunnen werknemers wanneer ze maar willen genieten van een moderne en gemakkelijke manier om van heerlijke gerechten en hoogwaardige koffie te genieten, zonder de werkplek te moeten verlaten.

 

Over Selecta Group
Selecta Group, met haar hoofdkantoor in Zwitserland sinds 1957, is een Foodtech-bedrijf met een toonaangevend routegebaseerd, zelfbedieningsdistributienetwerk in Europa, dat innovatieve convenience foodservices en kwaliteitskoffiemerken van wereldklasse aanbiedt op de werkplek en in openbare ruimtes. Selecta is actief in de foodtech business en werkt voortdurend aan nieuwe innovaties en oplossingen. Dagelijks serveren ze premium koffie en dranken, snacks en verse maaltijden aan meer dan 10 miljoen mensen in 16 landen in Europa. Met een jaarlijkse omzet van 1,2 miljard euro hebben ze hun succes te danken aan hun ca. 6.500 hoogopgeleide, toegewijde en gepassioneerde medewerkers die zich elke dag inzetten om miljoenen momenten van vreugde te creëren voor hun klanten en consumenten. Duurzaamheid is een integraal onderdeel van de manier waarop het bedrijf zaken doet, gericht op de belangrijkste gebieden waarin ze een positief verschil kunnen maken. Ga voor meer informatie naar www.selecta.com.

Caitlin Muyllaert

Caitlin Muyllaert

PR Consultant, Evoke

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be