Ludivine Gloria benoemd tot Marketing Manager Frankrijk & Benelux voor ZF Aftermarket

Ludivine Gloria is benoemd tot Marketing Manager Frankrijk en Benelux voor ZF Aftermarket. In deze functie zal zij de Operationele Marketing en Communicatie voor de Independent Aftermarket (IAM) leiden. Ludivine trad afgelopen september in dienst bij bij ZF en is verbonden aan de Europese marketingafdeling van ZF Aftermarket.

Ludivine Gloria, de nieuwe Marketing Manager van ZF Aftermarket voor Frankrijk, België, Nederland en Luxemburg, is verantwoordelijk voor het ontplooien van de marketingacties van de groep en het bepalen van de strategie voor de markten waarvoor zij verantwoordelijk is. Samen met haar team is zij verantwoordelijk voor de lichte voertuigen (LV) activiteit voor de IAM (Independent Aftermarket) markt van ZF Aftermarket. In deze hoedanigheid leidt zij de marketingacties gericht op de distributeurs van lichte auto-onderdelen voor de merken Lemförder, Sachs en TRW. Haar doel is ook om meer ondersteuning te bieden aan distributeurs en autoreparatiebedrijven, met name op het gebied van digitale marketing. 

Ludivine Gloria is 39 jaar en bracht een groot deel van haar carrière door in de automobielsector. Na de functies van Product Manager en Category Manager bij Midas te hebben bekleed, ging ze gedurende zeven jaar bij Oscaro aan de slag. Daar kreeg zij functies met verantwoordelijkheid die haar ertoe brachten om, met haar team van negen personen, de Product- en Prijsstrategie voor België, Frankrijk en Spanje te beheren.

Haar ervaring in de wereld van start-ups, waaronder recentelijk Nestor Paris (Elior-groep) en Carwow, heeft haar een grotere expertise gegeven in een sterk gedigitaliseerde sector waar wendbaarheid een garantie is voor succes.

Visual : ZF Aftermarket

Legende : Ludivine Gloria, Verantwoordelijke Marketing France & Benelux, ZF Aftermarket

Contact pers :
Gilbert Soufflet, ZF Services France sas
Verantwoordelijke Marketing Communication
Tél. 01 70 74 78 50
E-mail : 
gilbert.soufflet@zf.com

Michaela Demissy, MDS COM
Relations Presse France
Tél. 01 60 84 53 92
E-mail : 
infopresse@mdscom.fr

ZF Friedrichshafen AG
ZF is een toonaangevende wereldwijde leverancier van mobiliteitssystemen voor de automobielsector, industriële voertuigen en industriële toepassingen. 

ZF zorgt ervoor dat voertuigen kunnen zien, denken en handelen. Op de vier technologiegebieden voertuigbesturing, geïntegreerde veiligheid, geautomatiseerd rijden en elektrische mobiliteit biedt ZF uitgebreide product- en softwareoplossingen aan gevestigde voertuigfabrikanten en aanbieders van transport- en mobiliteitsdiensten. ZF elektrificeert vele soorten voertuigen en draagt met zijn producten bij aan de vermindering van emissies, de bescherming van het klimaat en de bevordering van veilige mobiliteit. 

In 2020 behaalde ZF een omzet van 32,6 miljard euro. Het bedrijf heeft momenteel wereldwijd 150.000 werknemers, met ongeveer 270 vestigingen in 42 landen. 

ZF Friedrichshafen AG's portfolio van toonaangevende aftermarket- en fleetoplossingen is gebaseerd op zijn sterke merken: Lemförder, Sachs, TRW en WABCO. Een breed gamma producten en diensten, geavanceerde connectiviteitsoplossingen voor digitaal mobiliteitsbeheer en een wereldwijd servicenetwerk ondersteunen en verbeteren de prestaties en efficiëntie van alle soorten voertuigen gedurende hun hele levenscyclus. De Aftermarket-organisatie van het bedrijf is zowel een architect en voorloper van de Next Generation Aftermarket als een voorkeurspartner voor aftermarket- en fleetklanten wereldwijd.

 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be