Leuven Bears mikken op tjokvolle Sportoase met tweede editie van Full House Business Event

2.000 ondernemers kunnen elkaar leren kennen in sportief en informeel kader

Leuven, 21 februari 2019 - Op zaterdag 16 maart organiseren de Leuven Bears samen met drie nieuwe partners Connections, Presence Translate & Interact en Officenter de tweede editie van het Full House Business Event. Maar liefst 2.000 ondernemers kunnen zich gratis inschrijven voor dit netwerkevent. Tijdens de match tussen de Leuven Bears en Filou Oostende kan iedereen elkaar en de basketbalsport beter leren kennen. Op deze manier doelen de Leuven Bears en hun partners op een sterkere verbinding tussen sport en ondernemerschap.

Na de succesvolle eerste editie van het Full House Business Event kon een opvolger niet uitblijven. Het enthousiasme van de eerste keer zette nogmaals in de verf dat de wisselwerking tussen sport en ondernemerschap voor beide partijen zeer voordelig is. Daarom besloten de Leuven Bears 2.000 ondernemers uit het Leuvense en omstreken opnieuw de kans te geven om elkaar te leren kennen in een ongedwongen en sfeervolle setting.

Uniek netwerkevent
De tweede editie betreft opnieuw een zakelijk netwerkevent in een informeel en gezellig kader. Op zaterdag 16 maart vanaf 19.00 uur kunnen ondernemers elkaar ontmoeten in een tot de nok gevulde Sportoase waar ze kennis zullen maken met basketbal op het hoogste niveau.

“Vorig jaar trokken we zo veel volk aan dat de volledige Sportoase gevuld was”, vertelt trouwe supporter en initiatiefnemer Jo Deferm. “Dat is in tien jaar niet gebeurd en willen we nu uiteraard graag evenaren. We streven er weer naar ondernemers met elkaar in contact te brengen via de basketbalsport. Sport is immers de ideale manier om de klanten die onze partners uitnodigen en andere ondernemers kennis te laten maken en zo hun naamsbekendheid te verhogen.”

Bears4Business
Het Full House Business Event kadert in het project Bears4Business, een initiatief van de Leuven Bears volledig gewijd aan hun zakelijke partners. Netwerkevents zijn een must voor bedrijven en daar willen de Leuven Bears dan ook mee hun schouders onder zetten. “Gewoon champagne drinken op recepties klinkt erg leuk”, aldus Jo. “Maar dat is geen business. Wij gaan nog een stapje verder en nemen het heft in handen om mensen aan elkaar voor te stellen. Op die manier scoor je echt op vlak van netwerkrelaties.”

Bears4Business is in dat opzicht ook begonnen met de Business Huddles, een project voortgevloeid uit de eerste editie van het Full House Business Event. “We organiseren netwerklunches op culinair hoogstaande locaties”, legt Jo uit. “Tussen de verschillende gangen door hebben de ondernemers de kans om met iedereen in contact te komen. We hopen dit jaar ook met mooie nieuwe projecten te kunnen starten na het Full House Business Event, zoals de ‘Businesscorner 2.0’.”

Boeiende interviews
De verwachtingen voor het Full House Business Event op 16 maart zijn hoog gespannen. De gasten zullen verwelkomd worden in de VIP-ruimte. “Eerst zullen we daar de toekomstvisie en de plannen van de Leuven Bears toelichten. Vervolgens kunnen de gasten boeiende interviews verwachten met de eventpartners Connections, Officenter en Presence Translate & Interact”, aldus Jo.

Nadien kunnen ze de match tegen Filou Oostende op het puntje van hun stoel meevolgen. De avond wordt afgesloten met een daverende afterparty. Het is de bedoeling dat iedereen na een heleboel interessante ontmoetingen naar huis gaat met nieuwe namen in zijn/haar contactenlijst. Meer dan 2.000 geïnteresseerde ondernemers kunnen zichzelf en drie collega’s nu al gratis inschrijven via de website.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be