Klein maar fijn: met de juiste oplossingen schep je zelfs in kleine badkamers ruimte voor comfort

Duravit biedt voor ieders droombadkamer oplossingen op maat

Niet ieders droombadkamer hoeft een reusachtige wellnesstempel te zijn. Het gebruik van passende producten om de beschikbare ruimte optimaal te benutten, maakt comfort en welzijn ook in kleine badkamers mogelijk. 

Van de wastafel tot de douche en het toilet tot de vrijstaande badkuip: het portfolio van badkamerfabrikant Duravit omvat compacte productvarianten die een waaier aan materialen, oppervlakken en kleuren bieden. Daardoor is een persoonlijke touch zelfs in kleinere badkamers mogelijk.

Populaire designcollecties zoals Cape Cod van Philippe Starck of Viu/XViu van sieger design zijn de perfecte oplossing voor compacte ruimtes. Met zijn organisch gebogen vormen en unieke fluweelachtige uitstraling is bijvoorbeeld de vrijstaande badkuip Cape Cod, met een ideale grootte van 1650 x 780 mm, een absolute blikvanger.

Bijpassende hoge en halfhoge kasten zorgen er bovendien voor dat in kleine badkamers geen toegevingen hoeven te worden gedaan op het vlak van opbergruimte. Wastafels vanaf 420 mm bieden daarnaast extra opbergmogelijkheden en maken de anders onbenutte ruimte onder de wastafel bruikbaar.

Voor een nog betere feel-good sfeer in compacte badkamers kunnen subtiele badkamerdecoraties en gezellige planten, evenals het samenspel van sfeervolle lampen, strategisch worden ingezet.

Download de foto's in 72dpi & 300dpi.zip

ZIP - 103 Mb

Duravit AG

Het in Hornberg gevestigde Duravit AG is een van de toonaangevende internationale fabrikanten van designbadkamers en is actief in meer dan 130 landen over de hele wereld. De badkamerfabrikant ontwerpt en produceert, volgens de hoogste normen, sanitair keramiek, badkamermeubels, douchebakken en ligbaden, wellness-systemen, douche-wc's, kranen en accessoires evenals installatiesystemen. Naast zijn interne ontwerpexpertise, werkt Duravit bij productontwikkeling nauw samen met een internationaal netwerk van ontwerpers zoals Cecilie Manz, Philippe Starck, Christian Werner, Sebastian Herkner en Bertrand Lejoly, evenals getalenteerde nieuwkomers. Door de interactie van baanbrekende ontwerpen, hoge productkwaliteit, een scherp gevoel voor menselijke behoeften en verantwoord ondernemerschap, is het de ambitie van Duravit om het leven van de eindgebruikers elke dag een beetje beter te maken. Een belangrijk doel hierbij is de allesoverheersende missie om in 2045 volledig klimaatneutraal te zijn.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be