Kalmthoutse koffiebars en loopbaancoach slaan handen in elkaar

Wie met vragen zit over zijn werk, kan terecht bij Coffee & Coach in O*Ka Cultuurcafé en Arboretum café

Voortaan kan je in de gekende Kalmthoutse bars ‘O*Ka Cultuurcafé’ en het ‘Arboretum café’ niet enkel terecht voor een lekkere kop koffie, maar ook voor een goed gesprek met (loopbaan)coach Elke Pelemans. Deze formule ‘Coffee & Coach’ werd gelanceerd door professionele sparringpartner Werk met Zin om de drempel naar coaching te verlagen. Wie graag kennismaakt met coaching, kan op zondag 15 april voor een eerste keer in O*Ka Cultuurcafé bij Elke aan tafel schuiven. Het eerste gesprek is gratis.

Werk met Zin voorziet al jaren in kwalitatieve (loopbaan)coaching voor werknemers, zelfstandigen, studenten en organisaties. Over heel Vlaanderen beantwoorden 26 ervaren coaches vragen rond werk of studies met een menselijke en persoonlijke aanpak, steeds op maat van de deelnemers. Om de drempel naar loopbaancoaching te verlagen, riep Werk met Zin de Coffee & Coach-sessies in het leven. Na succesvolle sessies in onder andere Kapellen, Borgerhout en Antwerpen, besloot coach Elke Pelemans ook zitdagen te organiseren in het O*Ka Cultuurcafé en het Arboretum café in Kalmthout.

“De Coffee & Coach-sessies zijn erg in trek in Antwerpen en omstreken. Heel wat mensen komen naar ons toe met een vraag. Als coach moet je dicht bij de mensen staan, maar momenteel kunnen geïnteresseerden enkel tijdens de week op de koffie komen. Er zijn echter heel wat mensen die zich moeilijk kunnen vrijmaken op die momenten. Daarom hebben we besloten om in Kalmthout te starten met sessies op woensdagavond en in het weekend. Zo hopen we een breder publiek te bereiken”, vertelt Elke Pelemans.

In heel Vlaanderen
Geïnteresseerden kunnen niet alleen in Kalmthout maar over heel Vlaanderen kennismaken met (loopbaan)coaching. Via sociale media en haar website communiceert Werk met Zin de tijdstippen en locaties van de Coffee & Coach-sessies. Op deze consultatiemomenten is een coach zo’n twee uur te vinden in een gezellige bar in de buurt. Geïnteresseerden kunnen dan vrijblijvend en zonder afspraak mee aan tafel schuiven voor een kennismakingsgesprek van een half uur. Wie daarna nog extra begeleiding wenst, kan zich inschrijven voor een vervolgtraject. Mogelijke thema’s zijn: work-life balance, stress, burn-out, assertiviteit op de werkvloer, starten met een eigen onderneming, studiekeuze …

Data
Geïnteresseerden kunnen Elke vinden in het O*Ka Cultuurcafé op 15 april van 11.00 tot 13.00 uur en op 25 april, 16 mei en 13 juni van 19.00 tot 21.00 uur. Op 6 mei en 2 juni kan je bij haar terecht in het Arboretum café van 10.00 tot 12.00 uur.

 

Contacteer ons
Marieke Genard Zaakvoerder en coach, Werk met Zin
Elke Pelemans Coach, Werk Met Zin
Marieke Genard Zaakvoerder en coach, Werk met Zin
Elke Pelemans Coach, Werk Met Zin
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel