Journalist Mattias Goossens start bij Evoke

Journalist Mattias Goossens start bij Evoke

Brussel, 31 maart - Evoke, het Brusselse agentschap met specialisatie in tech en transport, verwelkomt Mattias Goossens als PR Consultant. Mattias blijft aan de slag als freelancer voor De Standaard maar stelt zijn pen en advies voortaan ook ten dienste van nieuwe klanten van Evoke waaronder Datashift, Fraikin en ECS.

Mix van starters, scale-ups en gevestigde waarden
De focus op tech en transport werpt z’n vruchten af voor Evoke. In januari verwelkomde het Brusselse agentschap nog Ann-Frédérique Lorquet en nu vervoegt ook Mattias Goossens het 7-koppige team. Corneel Haine is zaakvoerder van Evoke: “Met nieuwe klanten zoals Datashift, Fraikin en ECS voegen we weer enkele mooie namen toe aan ons portfolio. Terwijl Datashift een boeiende tech scale-up is, zijn ECS en Fraikin gevestigde waarden in de wereld van transport en logistiek. De nieuwe klanten weerspiegelen perfect de koers die we met Evoke volgen: een gevarieerd portfolio opbouwen van starters, nationale en internationale bedrijven actief in tech en transport.”

Journalistieke bril
Mattias Goossens freelancete al voor Het Nieuwsblad, Gazet Van Antwerpen en De Standaard. Nu gaat hij voltijds aan de slag in de pr-sector. “Als journalist ben je bezig met de dagelijkse actualiteit maar nu ik bij Evoke aan de slag ga, wil ik mijn ervaring en schrijftalent in de schaal werpen om op termijn de naamsbekendheid van nieuwe en bestaande klanten te vergroten. Ik kijk ernaar uit om hun communicatievraagstukken met een journalistieke bril te bekijken en zo hun verhalen duidelijk en aantrekkelijk naar hun doelpubliek te brengen.”

Vlnr: Jesse Huybrechts, Mattias Goossens, Corneel Haine
Vlnr: Jesse Huybrechts, Mattias Goossens, Corneel Haine

 

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel