Jaguar Land Rover Leuven bouwt nieuwe en grotere showroom

Garage blijft open voor onderhoud, bandenwissels en alle mogelijke reparaties

Jaguar Land Rover Leuven bouwt een nieuwe showroom. Die zal plaats bieden voor maar liefst dertig wagens en volledig ingekleed worden in de nieuwe huisstijl van Jaguar en Land Rover. De werken beginnen op 1 maart en zullen voltooid zijn eind november. Ondertussen blijft de garage open voor advies, onderhoud, bandenwissels en andere reparaties. Uiteraard steeds met dezelfde uitstekende service.

Momenteel biedt de showroom van Jaguar Land Rover Leuven plaats aan zo’n tien wagens, maar daar komt met de nieuwe showroom plots heel wat ruimte bij, onder meer door de bouw van een verdiep. “De nieuwe showroom zal ongeveer 2,5 keer groter zijn dan de huidige”, vertelt Gerd Hullaert, zaakvoerder van Jaguar Land Rover Leuven. “Bezoekers zullen in de nieuwe showroom zo’n dertig modellen kunnen ontdekken. We voorzien ook specifiek extra ruimte voor ons aanbod van elektrische wagens van Jaguar en de hybridemodellen van Land Rover.”

Nieuw jasje
De nieuwe showroom wordt meteen ook in een nieuw en modern jasje gestoken. “De inkleding van onze toonzaal gebeurt volledig volgens het Arch-concept van Jaguar en Land Rover. Die corporate identity vind je terug bij elke dealer over de hele wereld. Zo is je beleving als bezoeker steeds dezelfde, of je nu een dealership in Singapore binnenwandelt of bij ons in Leuven.”

De nieuwe showroom van Jaguar Land Rover Leuven zal klaar zijn eind november. Tijdens de werken blijft de garage open. “Geïnteresseerden kunnen steeds terecht bij ons voor een kijkje en advies over de nieuwste modellen. Ondertussen blijft het atelier open voor onderhoud, bandenwissels en andere reparaties. Uiteraard met dezelfde uitstekende service”, aldus Gerd Hullaert.

Netwerkevent
Op woensdag 28 februari organiseert Jaguar land Rover Leuven samen met de zakleijke aanbevelingsorganisatie BNI nog een netwerkevent in de showroom te Leuven. Ondernemers zijn welkom om zich hiervoor aan te melden en kunnen die avond meteen afscheid nemen van een Leuvens stukje autogeschiedenis. Inschrijven kan via www.leuvenartois.be

Contacteer ons
Corneel Haine PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)
Corneel Haine PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel