IoT-community ‘MindSphere World. BeNeLux’ viert tweejarig bestaan

Bizzomate treedt toe tot MindSphere World. BeNeLux

Header prezly.png

Huizingen, 28 januari 2021 – ‘Mindsphere World. BeNelux’, het initiatief rond de industriële “IoT as a service” oplossing MindSphere, bestaat twee jaar. Vorig jaar nog werd ‘MindSphere World. Belgium’ omgedoopt tot ‘MindSphere World. BeNeLux’ en begin dit jaar werd de IoT-Think Thank uitgebreid door de toetreding van Bizzomate, een Nederlands bedrijf dat gecompliceerde bedrijfsprocessen vertaalt naar geavanceerde softwareoplossingen. De community blijft groeien waardoor de aangesloten bedrijven steeds meer ervaringen en expertise kunnen uitwisselen bij het gebruik van IoT. 

MindSphere World. BeNeLux is een van de zeven regionale takken die elk verantwoordelijk zijn voor een specifieke regio binnen MindSphere World, dat inmiddels al 170 leden telt. Het initiatief brengt bedrijven en instellingen samen rond IoT in het algemeen, en MindSphere in het bijzonder. De community zet in op kennisoverdracht en gegevensuitwisseling rond technologie, business processen, kennis en ervaring. 

De BeNeLux-tak bestaat uit 11 complementaire partners: Actemium, ATS Groep, Avercon, ENGIE Solutions, Festo, Rittal, Siemens, Thomas More, Vandecapelle, Yazzoom, en new kid on the block: Bizzomate. 

Constante groei 
Het Nederlandse Bizzomate ondersteunt klanten in hun digitale transformatie, pakt ingewikkelde bedrijfsprocessen aan en vertaalt dit naar geavanceerde softwareoplossingen om de kloof tussen business en IT te dichten. “We zijn als ambitieus, jong en snelgroeiend bedrijf verheugd om onze toetreding tot MindSphere World. BeNeLux. De informatieoverdracht van het netwerk past in ons geloof in sterke partnerschappen om tot een gezamenlijke groei te komen”, aldus Joppe van Gisbergen, Lab Master van Bizzomate. 

Toekomstperspectieven ​
MindSphere World. BeNeLux wil in de toekomst uitbreiden naar andere industrieën zoals energie, gebouwentechnologie en infrastructuur en de financiële wereld. Regelmatig worden bedrijven uitgenodigd voor initiaties, evenementen of workshops. “De potentiële snelheid, kracht en mogelijkheden van ecosystemen zijn indrukwekkend. Daarom creëerden wij er een voor onze noden. Onze leden zijn gepassioneerde bondgenoten met een digitale mindset waarbij de wil om te groeien binnen en met ons project voorop staat. Wij willen de opportuniteiten van IoT maximaliseren en de uitgaven minimaliseren. We mogen een gezonde ambitie koesteren”, besluit Thierry Van Eeckhout, vicepresident sales Digital Industries bij Siemens België-Luxemburg en voorzitter van MindSphere World. BeNeLux.

Meer informatie op mindsphereworld.org

 
 
Katrien Valkiers

Katrien Valkiers

Head of Communications, Siemens Belgium

Volg Siemens op social media:

Twitter: ‎@Siemens_BeLux ​
Blog: magazine.siemens.be

Meer info
www.siemens.be/pers

Over Siemens
Siemens AG
 (Berlijn en München) is een wereldspeler op het vlak van techniek en engineering en staat reeds meer dan 170 jaar garant voor technische uitmuntendheid, innovatie, kwaliteit, betrouwbaarheid en een internationale aanwezigheid. De wereldwijd actieve onderneming focust op intelligente infrastructuren voor gebouwen en gedistribueerde energiesystemen, evenals op automatisering en digitalisering in de proces- en maakindustrieën. Siemens verbindt de digitale en de fysieke wereld met elkaar, ten voordele van klanten en de maatschappij in haar geheel. Met Siemens Mobility, een toonaangevende leverancier van intelligente mobiliteitsoplossingen voor spoor- en wegvervoer, geeft Siemens mee vorm aan de wereldmarkt voor passagiers- en vrachtdiensten. Dankzij de meerderheidsparticipatie in de beursgenoteerde onderneming Siemens Healthineers, is Siemens ook een wereldwijd toonaangevende leverancier van medische technologie en digitale gezondheidszorgdiensten. Hiernaast behoudt Siemens een minderheidsparticipatie in Siemens Energy, een wereldleider op het gebied van elektriciteitstransmissie en -productie; de onderneming is sinds 28 september 2020 tevens beursgenoteerd. In boekjaar 2020, afgesloten op 30 september 2020, genereerde de Siemens-groep een omzet van € 57,1 miljard en een nettowinst van € 4,2 miljard. Vanaf 30 september 2020 had de onderneming wereldwijd zo’n 293.000 medewerkers in dienst. Meer informatie is beschikbaar op het Internet op www.siemens.com.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be