Ho ho ho: de SANS Holiday Hack Challenge 2022 gaat van start, voor spelers van alle niveaus!

Bescherm de Noordpool tegen bedreigingen, scoor punten bij de Kerstman en verzeker je zo van een plaatsje tussen security-experts op de virtuele KringleCon-conferentie

Bethesda, Maryland (VS), 19 december 2022 – SANS, kort voor het SANS Institute, heeft officieel zijn 21e jaarlijkse Holiday Hack Challenge op gang getrapt. Deelnemers kunnen zich aansluiten bij de Kerstman om de feestdagen te beschermen tegen duistere krachten door vijf kostbare ringen terug te vinden, waarbij elke ring een andere zoektocht vertegenwoordigt om cyberbedreigingen te verslaan en de koers van de toekomst te veranderen. Deze gratis, hands-on cybersecurity-uitdaging staat open voor alle vaardigheidsniveaus en leeftijden, waarbij spelers hun vaardigheden op de proef kunnen laten stellen door een cyberschurk. Er zijn bovendien prijzen te winnen, die variëren van security-goodies tot een gratis online training van SANS als hoofdprijs.

De SANS Holiday Hack 2022 staat open voor spelers van alle niveaus en leeftijden.
De SANS Holiday Hack 2022 staat open voor spelers van alle niveaus en leeftijden.
We zijn verheugd om deze nieuwe editie van de SANS Holiday Hack Challenge aan te kondigen" zegt Ed Skoudis, voorzitter van het SANS Technology Institute en SANS Chief Holiday Officer. "Al sinds 2002 beschermen we de feestdagen samen met de cyberveiligheidsgemeenschap, en dit jaar hopen we dat nog meer spelers zich op deze ludieke manier bij de strijd zullen aansluiten om kritieke vaardigheden en cyberskills wereldwijd te bevorderen.

In 2021 deden meer dan 17.000 spelers mee, de verwachting is dat de Holiday Hack Challenge dit jaar nog meer cybersecurityprofessionals en -studenten bereikt. Het gezamenlijke spel stelt spelers in staat om aangepaste avatars te maken en samen te werken met teamgenoten, vrienden en spelers over de hele wereld in deze unieke en virtuele ervaring. Tijdens het verkennen van de Noordpool krijgen ze de kans hun cyberveiligheidsvaardigheden te verbeteren op het vlak van cloudbeveiliging, forensisch onderzoek, offensieve en defensieve beveiliging en meer.

Gelijktijdig met de Holiday Hack Challenge is er ook KringleCon 2022: een virtuele conferentie op de Noordpool met een reeks boeiende lezingen van cyberexperts over de nieuwste topics inzake informatiebeveiliging. Sommige gesprekken zullen ook hints bevatten die spelers helpen de nodige vaardigheden op te bouwen om de Holiday Hack-uitdagingen van dit jaar op te lossen. 

Vorig jaar hebben onze cyberelfjes de Kerstman en de Noordpool maar ternauwernood weten te redden. We dachten toen allemaal dat de feestdagen de komende jaren veilig zouden zijn," vervolgt Ed Skoudis. "Helaas blijkt het kwaad nog steeds op de loer te liggen. En dus moeten we opnieuw een beroep doen op de cyberveiligheidsgemeenschap, van scholieren en studenten tot doorgewinterde professionals, om samen met ons de feestdagen te redden."

Meer weten? Klik dan hier - de Holiday Hack Challenge loopt nog tot zes januari.

 

Over het SANS Institute

Het SANS Institute werd in 1989 opgericht als een coöperatieve organisatie voor onderzoek en opleiding. Vandaag is SANS de meest vertrouwde en veruit grootste aanbieder van cybersecuritytrainingen en -certificeringen voor professionals in publieke en private instellingen wereldwijd. Gerenommeerde SANS-instructeurs geven meer dan 60 cursussen op fysieke en virtuele cybersecurity-events en op aanvraag.

GIAC, een dochteronderneming van het SANS Institute, valideert de vaardigheden van professionals door middel van meer dan 35 praktijkgerichte, technische certificeringen in cyberbeveiliging en biedt wereldwijd de hoogste en meest rigoureuze garantie inzake kennis en vaardigheden op vlak van cyberbeveiliging. Het SANS Technology Institute, een regionaal geaccrediteerde onafhankelijke dochteronderneming, biedt master- en bachelordiploma's, graduaten en een ondergraduaat in cyberbeveiliging aan. SANS Security Awareness, een divisie van SANS, biedt organisaties een complete en uitgebreide oplossing voor bewustwording rond beveiliging zodat zij hun ‘menselijke’ risico's op het gebied van cyberdreiging eenvoudig en effectief kunnen beheren. SANS levert ook een grote verscheidenheid aan gratis middelen aan de InfoSec-gemeenschap, waaronder consensusprojecten, onderzoeksrapporten, webcasts, podcasts en nieuwsbrieven. Verder beheert SANS ook het vroegtijdige internet-waarschuwingssysteem, het Internet Storm Center. 

De kern van SANS wordt gevormd door de vele beveiligingsprofessionals die uiteenlopende organisaties van over de hele wereld vertegenwoordigen - van bedrijven tot universiteiten - die samenwerken om de wereldwijde cybersecuritygemeenschap te ondersteunen en informeren. 

www.sans.org

Paul Geens

Paul Geens

PR consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be