Het OEM.connect-programma van Webfleet zal voertuigen van de Renault-groep ondersteunen

  • Voertuigen van de Renault-groep kunnen voortaan rechtstreeks verbinding maken met het serviceplatform van Webfleet
  • Via OEM.connect kunnen bedrijven snel en eenvoudig gebruikmaken van de telematicatechnologie zonder extra hardware te installeren

Brussel, 14 juni 2023 — Webfleet, de wereldwijd erkende oplossing voor wagenparkbeheer van Bridgestone, kondigde vandaag aan dat voertuigen van de Renault-groep zullen worden opgenomen in het OEM.connect-programma van Webfleet. Via OEM.connect kunnen personenauto's en lichte bedrijfswagens van de Renault-groep met geïntegreerde connectiviteit verbinding maken met het serviceplatform van Webfleet zonder dat aftermarket hardware geïnstalleerd hoeft te worden. Dit maakt het voor wagenparkbeheerders eenvoudiger, sneller en goedkoper om telematicatechnologie te gebruiken.

Nieuwe Renault austral e-tech full hybrid (© STAUB, Sébastien / Publicis Conseil)
Nieuwe Renault austral e-tech full hybrid (© STAUB, Sébastien / Publicis Conseil)

Met OEM.connect kunnen voertuigen van de Renault-groep hun voertuiggegevens rechtstreeks doorsturen naar Webfleet. Het enige wat nodig is om de voertuigen te verbinden is het voertuigidentificatienummer (VIN). Bedrijven met voertuigen van de Renault-groep hebben toegang tot de standaardtoepassingen van Webfleet om hun activiteiten te stroomlijnen en vlootbeheerders te helpen de prestaties van hun vloot te maximaliseren, de bedrijfskosten te verlagen en groen en veilig rijden aan te moedigen.

"We zijn verheugd dat we Renault-groep mogen verwelkomen in ons OEM.connect-programma", zegt Taco van der Leij, Vice President Webfleet Europe bij Bridgestone Mobility Solutions. "Dat nog een populaire autofabrikant zich bij het programma aansluit, onderstreept de toegevoegde waarde die OEM.connect creëert voor onze gezamenlijke klanten en benadrukt het belang van telematicagegevens en hun bruikbare inzichten voor wagenparken." ​ 

OEM.connect voor voertuigen van de Renault-groep zal in de tweede helft van 2023 in Europa beschikbaar zijn.

Ga voor meer informatie over OEM.connect naar https://youtu.be/mYHUrRf3J0c ​ ​ ​ 

 

Over Webfleet ​
Webfleet is de wereldwijd vertrouwde fleet management oplossing van Bridgestone. Meer dan 60.000 bedrijven over de hele wereld gebruiken het om de efficiëntie van het wagenpark te verbeteren, chauffeurs te ondersteunen, de veiligheid te vergroten, de regelgeving na te leven en duurzamer te werken. Al meer dan 20 jaar voorziet het wagenparkbeheerders van datagestuurde inzichten die hen helpen hun activiteiten te optimaliseren. 

Webfleet omarmt de missie van Bridgestone Mobility Solutions om de wereld naar een duurzame toekomst te brengen met datagestuurde mobiliteitsoplossingen en draagt bij aan de levering van The Bridgestone E8 Commitment. Deze brede, wereldwijde bedrijfsverplichting definieert duidelijk de waarde die Bridgestone belooft te leveren aan de maatschappij, klanten en toekomstige generaties in acht aandachtsgebieden: Energy, Ecology, Efficiency, Extension, Economy, Emotion, Ease en Empowerment. Deze bieden een kompas als leidraad voor strategische prioriteiten, besluitvorming en acties op elk gebied van het bedrijf.

Meer informatie op: webfleet.com. ​ Volg ons op Twitter: @WebfleetNews.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be