Haal de natuur in je badkamer

Haal de natuur in je badkamer

Tips van Duravit voor een natuurlijke badkamer

De natuur zorgt voor een sfeer van rust en ontspanning in de badkamer. Daglicht, zicht op het groen, planten, organische vormen en authentieke materialen dragen visueel en gevoelsmatig bij aan de beleving. Tips om de natuur binnen te laten in jouw badkamer.

Story image

Warm en aangenaam
De basis voor een natuurlijke badkamer zit in het architectonisch ontwerp: royale raamfronten laten natuurlijk licht binnen in de badkamer. Baden met uitzicht naar buiten zorgen dan weer voor een ontspanningservaring. Met het Paiova 5 hoekbad is dit zelfs mogelijk voor twee. Het ligbad uit de DuraSquare-serie voelt door het matte materiaal DuraSolid® bijzonder warm en aangenaam aan.

Personalisatie
Ovale opstaande wastafels in matte laktonen doen denken aan het gevoel van een steen die is geschuurd door de stromingen van de zee en het zand. Optioneel kan gekozen worden voor gesatineerde buitenoppervlakken in wit, grijs of zand. In combinatie met satijnen onderkasten en consoleplaten van kwartssteen of massief Amerikaans notenhout ontstaan talloze mogelijkheden tot personalisatie.

Gewassen hout
Geïnspireerd door de natuur creëerden Duravit en Philippe Starck de Cape Cod-serie. Gemaakt van massief hout dat rechtstreeks uit de boom is gesneden, doen de consoles in vintage massief eiken met hun onregelmatige randen denken aan gewassen hout. Wastafels in wit zijdemat passen perfect bij de natuurlijk ogende serie.

Organisch gevormd
Als het om decoratie gaat, vindt de natuur ook zijn weg naar de badkamer. Naast de organisch gevormde accessoires van de Starck T-serie, die doen denken aan boomtakken, creëren planten en natuurlijke kleuren een rustige en ontspannen sfeer in de badkamer - voel de natuur.

Klik hier voor de foto's in 300 dpi Duravit_FeelNature_3OODPI.zip - 105 MB

 

 

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel