Gentse koffiebar en loopbaancoach slaan handen in elkaar

Gentse koffiebar en loopbaancoach slaan handen in elkaar

Coach en deelnemers maken kennis in lokale koffiebar

Gent, Dinsdag 6 november 2018  - Voortaan kan je in de gekende Gentse koffiebar ‘Bar Bidon’ niet enkel terecht voor een lekkere kop koffie, maar ook voor een goed gesprek met (loopbaan)coach Tine Lefeve. Deze formule ‘Coffee & Coach’ werd gelanceerd door professionele sparringpartner Werk met Zin om de drempel naar coaching te verlagen. Wie graag kennismaakt met coaching, kan op vrijdag 9 november in Bar Bidon bij Tine aan tafel schuiven. Het eerste gesprek is gratis.

Werk met Zin voorziet al jaren in kwalitatieve (loopbaan)coaching voor werknemers, zelfstandigen, studenten en organisaties. Over heel Vlaanderen brengen 26 ervaren coaches rust, helderheid en richting in vragen rond werk of studies. Dit gebeurt steeds op een menselijke en persoonlijke manier. Eén van die coaches is Tine Lefeve. Zij werkt als freelance loopbaancoach bij Werk met Zin in Merelbeke, Melle en Gent. “Veel mensen ervaren nog steeds een drempel om beroep te doen op een coach. Daarom werden de kennismakingssessies Coffee & Coach in het leven geroepen. Als coach is het belangrijk om dichtbij de mensen te staan. Dit concept laat ons toe om in een sfeervol en gezellig kader een eerste kennismakingsgesprek te houden.”

Unieke meerwaarde
Annelies Browaeys van Bar Bidon is alvast enthousiast over Coffee & Coach: “Ik merk dat heel veel mensen van mijn generatie zoekend zijn op vlak van werk of iets willen veranderen aan hun huidige situatie en daarbij beroep doen op een loopbaancoach. Via de Coffee & Coach-sessies kunnen wij onze klanten een unieke meerwaarde bieden, terwijl coach en deelnemer elkaar beter leren kennen tijdens een lekkere kop koffie. Ik heb dan ook geen moment getwijfeld om mee te doen aan dit initiatief.”

In heel Vlaanderen
Geïnteresseerden kunnen niet alleen in Gent maar over heel Vlaanderen kennismaken met (loopbaan)coaching. Via sociale media en haar website communiceert Werk met Zin de tijdstippen en locaties van de Coffee & Coach-sessies. Op deze consultatiemomenten is een coach zo’n twee uur te vinden in een gezellige bar in de buurt. Geïnteresseerden kunnen dan vrijblijvend en zonder afspraak mee aan tafel schuiven voor een kennismakingsgesprek van een half uur. Mogelijke thema’s zijn: work-life balance, stress, burn-out, assertiviteit op de werkvloer, starten met een eigen onderneming, studiekeuze …

Data
Tine is voor de eerste keer te vinden in Bar Bidon op vrijdag 9 november van 9u30 t.e.m. 11u30. Andere data zijn 22 november, 7 december en 20 december. Telkens van 9u30 tot 11u30.

Ymke Deprez PR Consultant, Evoke
Tine Lefeve Loopbaancoach, Werk met Zin
Annelies Browaeys Bar Bidon
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel