Geef jouw badkamer en toilet opnieuw een moderne look met de badkameraccessoires van Duravit

De feestperiode staat weer voor de deur. Geniet je zelf van een welverdiende vakantie en heb je zin om jouw badkamer of toilet zonder al te veel moeite eens te upgraden? Of ben je nog op zoek naar de perfecte badkamer- en toiletaccessoires als cadeau voor onder de kerstboom? Designbadkamerspecialist Duravit biedt verschillende accessoires zoals toiletborstelsets, handdoekhouders, haakjes of zeepbakjes die zorgen voor een persoonlijke touch en een uniforme, hoogwaardige uitstraling. 

De accessoires van Duravit uit de reeksen ‘Karree’, ‘D-Code’ en ‘Starck T’ maken het leven in de badkamer eenvoudig en gestructureerd met een tijdloos design voor elke smaak en elk budget. Met een consequent ontwerp bieden ze voor elke inrichtingsstijl en elke behoefte de optimale oplossing.

Tijdloos en veelzijdig

​De accessoireserie ‘Karree’ fungeert als een vierkante blikvanger in de badkamer. De serie bevat praktische zeepbakjes, tandenborstelhouders en glazen planchets in klassiek chroom. Het contrast staat centraal in het ontwerp van deze accessoires en zorgt voor een instant ‘feel good’-sfeer in de badkamer.

Karree
Karree

Met ‘D-Code’ presenteert Duravit een complete badkamerserie van wastafel tot handdoekhouder in één harmonieus geheel met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. De reeks telt verschillende handige accessoires, waaronder cosmeticaspiegels, badgrepen en handdoekringen. 

Voor de serie ‘Starck T’, een ontwerp van de Franse designer Philippe Starck, vormt daarnaast de overgang van de ronde basis naar de geometrische T-vorm een terugkerend iconisch kenmerk van de serie. Bovendien zijn er ook accessoires beschikbaar in mat zwart. Die trendy kleur zet accenten en zorgt voor een harmonieus, elegant en tijdloos totaalbeeld, of het nu gaat om een stijlvolle houtlook of rustgevende natuurtinten. 

Handdoekring in een modern matzwart oppervlak, "Starck T", ontwerp van Philippe Starck
Handdoekring in een modern matzwart oppervlak, "Starck T", ontwerp van Philippe Starck

Eenvoudige montage

Omdat boren niet altijd wenselijk is, biedt Duravit nu ook de ‘Starck T’-serie aan als zelfklevende versie, de perfecte montage-oplossing voor huurwoningen. Bovendien zijn de zelfklevende accessoires van ‘Starck T’ vanwege hun formaat en prijs perfect als uniek cadeau.

Download de foto's in 300dpi.zip

ZIP - 57 Mb

Over Duravit AG

Duravit AG uit Hornberg is een van de toonaangevende internationale fabrikanten van designbadkamers en is actief in meer dan 130 landen wereldwijd. Het productportfolio van de complete badkameraanbieder omvat sanitairkeramiek, badkamermeubels, douches en badkuipen, wellnesssystemen, douche-wc's, armaturen en accessoires evenals installatiesystemen van de hoogste kwaliteit. Naast haar interne ontwerpexpertise werkt Duravit bij productontwikkeling nauw samen met een internationaal netwerk van ontwerpers zoals Cecilie Manz, Philippe Starck, Christian Werner of Sebastian Herkner en Bertrand Lejoly, maar ook met getalenteerde nieuwkomers. Door de interactie van baanbrekende ontwerpen, compromisloze productuitmuntendheid, een scherp gevoel voor menselijke behoeften en verantwoord ondernemerschap, werkt Duravit ambitieus om het leven van zijn stakeholders elke dag een beetje beter te maken. Een belangrijke maatregel daarbij is de overkoepelende missie om in 2045 zonder uitzondering klimaatneutraal te zijn.

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be