Frost & Sullivan roept Webfleet Solutions uit tot Europees Fleet Telematics-bedrijf van het jaar

  • Webfleet Solutions is bekroond voor zijn sterke leiderschapspositie in de vlootbeheersector, wat het gevolg is van innovatieve vlootoplossingen die helpen bij een duurzame en veilige toekomst voor mobiliteitwat
  • Het verkrijgen van de ‘Frost & Sullivan's Company of the Year Award’ is een grote eer en een erkenning van het bedrijf dat blijk geeft van visionaire innovatie, marktleidende prestaties en ongeëvenaarde klantenzorg

Amsterdam, 3 november 2021 - Op basis van zijn recente analyse van de markt voor vloottelematica heeft Frost & Sullivan Webfleet Solutions bekroond met de ‘2021 European Fleet Telematics Company of the Year Award’.

De jury prees Webfleet Solutions voor zijn sterke leiderschapspositie en zijn innovatieve producten, oplossingen en diensten die voldoen aan de wisselende behoeften van de klant. De nieuwste geavanceerde oplossingen in het telematicaplatform WEBFLEET werd in het bijzonder geprezen. Het gaat om WEBFLEET Video, een volledig geïntegreerde video telematicaoplossing en WEBFLEET Electric Vehicle Solutions, die de overstap naar elektrische wagens van commerciële wagenparken ondersteunt. 

De jury had ook veel waardering voor de inzet van Webfleet Solution voor voortdurende verbetering van het milieu door duurzame bedrijfsvoering en het verlagen van de CO2-voetafdruk. Door samen te werken met NGO Justdiggit kunnen de klanten van Webfleet Solutions zich aansluiten bij de ‘Green Mission’ en het nieuwe Green Your Fleet-platform

Analist Krishna Chaithanya B, Program Manager Connected Fleet bij Frost & Sullivan: "De Company of the Year Award is de meest prestigieuze prijs die Frost & Sullivan aan een bedrijf uitdeelt. We waarderen Webfleet Solutions voor zijn uitstekende groei, innovatie en leiderschap. Door onderdeel te worden van Bridgestone, is de fleetmanagementoplossingen-industrie in Europa enorm verbeterd."
Taco van der Leij, Vice President van Webfleet Solutions Europe voegde hieraan toe: "We zijn vereerd dat we opnieuw deze prestigieuze Frost & Sullivan award in ontvangst mogen nemen. Het onderstreept onze positie als leidende telematica-aanbieder in Europa. Het is een erkenning van het werk van vele mensen, waaronder onze medewerkers, klanten en partners, die ons elke dag steunen en bijdragen aan een duurzame en veilige toekomst voor mobiliteit."

Frost & Sullivan reikt de award elk jaar uit aan het bedrijf dat blijk geeft van uitmuntende prestaties en superieure prestaties op het gebied van leiderschap, technologische innovatie, klantenservice en strategische productontwikkeling. De jury kijkt naar de opkomende marktspelers in de branche en erkent hun best practices.

Over Frost & Sullivan

Al zes decennia lang staat Frost & Sullivan wereldwijd bekend om zijn rol in het ondersteunen van investeerders, bedrijfsleiders en overheden bij het navigeren door economische veranderingen en het identificeren van revolutionaire technologieën, megatrends en nieuwe bedrijfsmodellen, wat resulteert in een continue stroom van groeikansen die toekomstige successen stimuleren. 

Over Webfleet Solutions - een dochteronderneming van Bridgestone

Webfleet Solutions is een van 's werelds toonaangevende aanbieders van telematica-oplossingen voor wagenparkbeheer, voertuigtelematica en connected cars. Het WEBFLEET-platform wordt door bedrijven van elke omvang gebruikt om de prestaties van voertuigen te verbeteren, brandstof te besparen, bestuurders te ondersteunen en de algehele efficiëntie van het wagenpark te verhogen. Daarnaast biedt Webfleet Solutions diensten voor de verzekerings-, verhuur- en lease-industrie, auto-importeurs en bedrijven die tegemoetkomen aan de behoeften van zowel bedrijven als consumenten. Webfleet Solutions heeft wereldwijd meer dan 50.000 klanten en biedt hen ​ ​ ​ ​ ​ het sterkste lokale ondersteuningsnetwerk in de sector, evenals het breedste scala aan sectorspecifieke toepassingen en integratietools Webfleet Solutions biedt klanten de hoogste standaard van veiligheid, integriteit en beschikbaarheid van diensten gecertificeerd volgens ISO/IEC 27001:2013 (Audit in november 2020) en biedt de hoogste standaard van duurzaamheid volgens ISO/IEC 14001:2015 (Audit in november 2020).

Webfleet Solutions is onderdeel van Bridgestone Europe NV/SA ("Bridgestone"), een dochteronderneming van Bridgestone Corporation, wereldleider op het gebied van banden en rubber die haar expertise inzet om oplossingen voor veilige en duurzame mobiliteit te bieden.

Ga voor meer informatie naar webfleet.com. Volg Webfleet Solutions op Twitter @WebfleetNews. Meer informatie over Bridgestone in de regio EMIA is te vinden op www.bridgestone-emia.com en in de perskamer van Bridgestone

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be