Fraikin zet historische samenwerking met EOC Logistics verder

Vrachtwagens en vervangwagen met compressor om silo’s te vervoeren én leeg te maken

Oudenaarde, 12 oktober 2021 - EOC Logistics, specialist in logistiek binnen de chemische sector, heeft voor de derde keer haar volledige vloot laten vernieuwen door Fraikin. Uniek is dat de vrachtwagens uitgerust zijn met een compressor waarmee de vervoerde silo’s ook leeggemaakt kunnen worden.

EOC Logistics is ruim tien jaar klant bij Fraikin. Het bedrijf zocht en vond in Fraikin een operationele leaser van industriële voertuigen, waardoor niet in een eigen wagenpark geïnvesteerd moest worden. Recent werd de volledige vloot vrachtwagens voor de derde maal vervangen.

EOC Logistics zocht en vond in Fraikin een operationele leaser van industriële voertuigen, waardoor niet in een eigen wagenpark geïnvesteerd moest worden.
EOC Logistics zocht en vond in Fraikin een operationele leaser van industriële voertuigen, waardoor niet in een eigen wagenpark geïnvesteerd moest worden.

Zoeken naar een middenweg
De langlopende overeenkomst tussen EOC Logistics en Fraikin is een mooi voorbeeld van een duurzame relatie op maat van de klant. “Bij elke contractvernieuwing doen we een prijsvergelijking. De kracht van Fraikin zit hem in de goede prijs-kwaliteit verhouding voor middelgrote bedrijven zoals wij”, stelt Lead Buyer bij EOC Logistics Tobias Slaats.

Voor Tobias Slaats is de uitgebreide dienstverlening de belangrijkste factor om telkens opnieuw voor Fraikin te kiezen. “Dat totaalpakket omvat onder meer administratieve ondersteuning, wat onze logistieke dienst enorm ontzorgt. Al het onderhoud van de voertuigen wordt op die manier automatisch geregeld door Fraikin”, aldus Tobias.

Unieke klant
EOC Logistics is een unieke klant van Fraikin. “EOC leaset bij ons trekkers die een silo gevuld met zelf geproduceerde chemische producten kunnen vervoeren”, legt commercieel directeur bij Fraikin Cyriel Vrijders uit. “Wat die voertuigen speciaal maakt, is de door het voertuig aangedreven compressor die gebruikt wordt om de silo’s leeg te drukken. We hebben geen enkele andere klant die op die manier met chemische producten bezig is.”

Cindy Willemyns

Cindy Willemyns

Business Development Manager, Fraikin
Mattias Goossens

Mattias Goossens

PR Consultant, Evoke

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be