Fraikin opent centrale West-Vlaamse vestiging in Izegem

Uitbreiding kadert in verdere uitbreiding netwerk met oog op lokale dienstverlening

Izegem, 14 juli 2021 - Fraikin, marktleider in de verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en bestelwagens, heeft haar nieuwe vestiging in Izegem in gebruik genomen. Dankzij die eerste West-Vlaamse vestiging versterkt Fraikin de lokale dienstverlening voor klanten uit de regio. Zij zullen voortaan dichtbij huis een beroep kunnen doen op het volledige Fraikin-aanbod. Op korte termijn zal Fraikin nog meer nieuwe vestigingen openen in Luik en Antwerpen.

Met de vestiging in Izegem beschikt Fraikin voortaan over een centrale uitvalsbasis voor de provincie West-Vlaanderen. Lokale verankering, bereikbaarheid en een op-en-top West-Vlaamse klantenservice vormen de belangrijkste troeven van deze nieuwe vestiging. “Izegem ligt centraal in West-Vlaanderen, vlakbij de E403 tussen Kortrijk en Brugge”, merkt branch manager voor West-Vlaanderen Wim Braem op. Samen met collega’s Christophe Kinoo en Shafayet Ahamed start hij het nieuwe kantoor op. “Qua enthousiasme zit het bij ons al helemaal goed, de neuzen staan allemaal in dezelfde richting.”

Aanbod op maat
Volgens Wim Braem is het aanbod van Fraikin een extra troef voor de ondernemende en industriële regio. “We bieden alles aan van kleine camionettes tot opleggers en zelfs koelwagens. Dat aanbod kunnen we naargelang de vraag van klanten verder aanvullen. Firma’s uit de regio die al klant waren bij Fraikin zullen nu dichter bij huis én in het West-Vlaams bediend worden. Zo voelen ze zich nog meer thuis bij ons.”

Firma’s uit de regio die al klant waren bij Fraikin zullen nu dichter bij huis én in het West-Vlaams bediend worden. Zo voelen ze zich nog meer thuis bij ons. - Wim Braem, branch manager West-Vlaanderen

De nieuwe Fraikin-vestiging in Izegem kadert binnen de Belgische uitbreidingsplannen van Fraikin. Het is het eerste Vlaamse filiaal naast het hoofdkantoor in Machelen. Na het filiaal in Bergen in maart dit jaar opent Fraikin zo een tweede Belgische vestiging. Later dit jaar volgt nog een nieuw filiaal in Luik, gevolgd door een vestiging in Antwerpen in de loop van 2022.

Over Fraikin
Fraikin is de Europese marktleider in de allround verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en bestelwagens. Het verhuurt voertuigen op korte en lange termijn en biedt een full-servicepakket aan om klanten volledig te ontzorgen. Fraikin beschikt over jarenlange ervaring en kennis van verhuur- en lease-oplossingen voor zowel kmo’s als grote bedrijven. Het kan een merkonafhankelijk wagenpark met meer dan 58.000 voertuigen beschikbaar stellen, van bestelwagens, trekkers en vrachtwagens over koelwagens, kiepwagens en vuilniswagens tot ziekenwagens en kraanwagens. Met een aanpak waarin de klant centraal staat, ondersteunt Fraikin bedrijven bij de reductie van de totale gebruikskosten van het wagenpark.

(vlnr.) Wim Braem, Shafayet Ahamed en Christophe Kinoo
(vlnr.) Wim Braem, Shafayet Ahamed en Christophe Kinoo
Cindy Willemyns

Cindy Willemyns

Business Development Manager, Fraikin
Mattias Goossens

Mattias Goossens

PR Consultant, Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be