Fortinet versterkt team in België

Diegem, 14 augustus 2018 - Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen voor cyberbeveiliging, versterkt zijn aanwezigheid op de Belgische markt met drie nieuwe medewerkers om zijn marktaandeel te vergroten.

  • Philippe Michiels - Regional Accounts Manager voor de industriesector: In zijn functie helpt Philippe bedrijfskritische infrastructuren te beveiligen bij industriële klanten. Hij deed ervaring op bij Barracuda Networks, Juniper Networks en Trend Micro.
  • Elke Semay, ex-Palo Alto Networks en Citrix Systems, en Eric Geens, voormalig Alcatel-Lucent en Ruckus Networks, versterken het Fortinet-team als Major Account Manager. Zij focussen zich op de Key Accounts en staan in voor het behouden en verbeteren van de klanttevredenheid.

Filip Savat, Country Manager Belux bij Fortinet: “Voor Fortinet is het belangrijk om te blijven investeren in werknemers met expertise. We zijn ervan overtuigd dat we met Elke, Eric en Philippe drie nieuwe mensen verwelkomen die onze positie als marktleider de komende jaren zullen helpen bestendigen.”

 

//

Over Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, naadloze bescherming van hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun grenzeloze netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen de Fortinet Security Fabric-architectuur is in staat om compromisloze beveiliging te bieden als oplossing voor de meest prangende uitdagingen op beveiligingsgebied, of het nu gaat om mobiele, netwerk-, applicatie- of cloudomgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 350.000 klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie.

Kom meer te weten op http://www.fortinet.com, het blog van Fortinet en FortiGuard Labs.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be