Skip to Content
Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

Fortinet breidt integratie met Amdocs uit zodat dienstverleners geavanceerde Secure SD-WAN-diensten kunnen aanbieden

Diegem, 17 februari 2020 - Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde cybersecurity-oplossingen, maakt vandaag bekend dat Fortinet Secure SD-WAN is geïntegreerd met de uitbreidbare orchestration-oplossing van Amdocs. Dienstverleners kunnen daarmee managed services voor SD-WAN en cybersecurity aanbieden op de locatie van klanten, in datacenters en in de cloud en de operationele en implementatiekosten terugdringen.

Het aanbieden van schaalbare zakelijke SD-WAN- en beveiligingsdiensten vraagt traditioneel om een forse investering qua tijd en middelen. Het platform en ecosysteem van partners die deze diensten ondersteunen vereisen vaak een complexe integratie en intensieve tests. Dit resulteert in een lange time-to-market en hoge kosten. In de uiterst concurrerende en snel veranderende markt voor diensten voor SD-WAN en cybersecurity zorgt de kant-en-klaar geïntegreerde oplossing van Fortinet en Amdocs voor een forse reductie van de tijd, kosten en inspanning die nodig zijn voor de inbedrijfstelling binnen de omgeving van dienstverleners. Dit alles levert hen een hogere return on investment op. 

De service lifecycle management- en orchestration-oplossing Amdocs stelt dienstverleners in staat om alle next-generation firewall (nfgw)-diensten van Fortinet Secure SD-WAN snel te definiëren, in te richten en in productie te nemen. Deze gecombineerde oplossing brengt een laag van automatisering- en orchestration-functionaliteit aan op SD-WAN die nodig is voor flexibele dienstverlening en snelle en efficiënte opschaling naar een groot aantal klanten en locaties. De Secure SD-WAN-oplossing van carrier-kwaliteit van Fortinet is inzetbaar op de locatie van klanten, in datacenters en in de publieke cloud. Dit biedt dienstverleners de schaalbaarheid die nodig is om nieuwe omzetgenererende diensten aan te bieden aan bedrijven van alle omvang. Dat kan onder meer gaan om managed SD-WAN-services, geavanceerde beveiligingsdiensten en SD-Branch-diensten. Deze kunnen worden ingericht met behulp van de physical network functions (PNF) en virtual network functions (VNF) van het brancheleidende Secure SD-WAN van Fortinet.

John Maddison, executive vice president Products en CMO bij Fortinet

“Secure SD-WAN groeit uit tot de belangrijkste zakelijke WAN-dienst. Dat is te danken aan zijn vermogen om digitale innovatie te faciliteren met bedrijfsgevoelige connectiviteit in een groeiende hybride omgeving. Dit levert zowel uitdagingen als kansen op voor dienstverleners die efficiënte, schaalbare en veilige SD-WAN-diensten willen ontwikkelen om klanten een grotere ROI en meer toegevoegde waarde aan te bieden, zodat ze hun omzet en marktaandeel kunnen vergroten. De integratie van de brancheleidende oplossing Secure SD-WAN van Fortinet met het orchestration-platform van Amdocs stelt hen in staat om een kant-en-klaar geïntegreerde en geautomatiseerde dienst aan te bieden die voorziet in de zakelijke behoeften van bedrijven, de kosten indamt en de time-to-market verkort.”

De PNF’s en VNF’s bieden dienstverleners unieke mogelijkheden om hun SD-WAN-diensten door te ontwikkelen. Ze kunnen hun omzet een impuls geven door managed services aan te bieden vanaf hoofdkantoren, filialen en datacenters, via het WAN naar de publieke cloud.

 “Dankzij de samenwerking met Fortinet kunnen we dienstverleners meer mogelijkheden te bieden om in een korter tijdsbestek onderscheidende managed secure SD-WAN services aan te bieden. Middelgrote tot grote ondernemingen met meerdere bedrijfslocaties vertegenwoordigen groeikansen voor aanbieders van cloud-diensten. Onze kant-en-klaar geïntegreerde orchestration- en service lifecycle management-mogelijkheden omvatten SD-WAN, applicatiegevoelige routering en marktleidende next-generation firewall (NGFW)-functionaliteit. Ze vereenvoudigen en versnellen de ontwikkeling van diensten voor deze groeiende markt.” - Anthony Goonetilleke, group president Media, Network & Technology bij Amdocs

Aanvullende informatie

Volg Fortinet op TwitterLinkedInFacebook, YouTube en Instagram.

Over Fortinet
Fortinet beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties compleet beheer van en inzicht in hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen het Fortinet Security Fabric-platform pakt de meest kritieke beveiligingsuitdagingen aan en beschermt gegevens over de gehele digitale infrastructuur. Dit geldt zowel voor netwerk-, applicatie- als (multi)cloud of edge-omgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 440,000  klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie. Fortinet is zowel een technologiebedrijf als een leerbedrijf. Fortinet Network Security Institute biedt een van de grootste en breedste trainingsprogramma's voor cybersecurity in de industrie. Kom meer te weten op http://www.fortinet.com, de blog van Fortinet en FortiGuard Labs.

 

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel