Fortinet benoemt Christophe Pleger tot Major Account Manager Luxemburg

Fortinet benoemt Christophe Pleger tot Major Account Manager Luxemburg

Diegem, 7 december 2018 - Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen voor cyberbeveiliging, stelt Christophe Pleger aan tot Major Account Manager Luxemburg. In zijn functie zal Christophe verantwoordelijk zijn voor klanten in de gezondheidszorg, financiële, publieke en industriële sector.

De Belg Christophe Pleger begon zijn carrière als accountmanager bij abNETWORK in België. Sinds 2016 werkte hij uitsluitend voor de Luxemburgse markt als Security Sales Consultant bij Telindus S.A. en daarna bij Excellium Services S.A.

Marktleider in België en Luxemburg
Dankzij zijn eerdere ervaringen heeft Christophe een goede kennis van Next Generation Firewalls en endpoint security. Kennis die hij zal inzetten in zijn nieuwe job bij Fortinet. Filip Savat, country manager BeLux bij Fortinet: “Met de komst van Christophe hebben we iemand die op dagelijkse basis klanten en prospecten in Luxemburg kan ontmoeten. We zijn er dan ook van overtuigd dat Christophe een belangrijke bijdrage zal leveren om onze aanwezigheid op de Luxemburgse markt te versterken en zo onze positie als marktleider in zowel België als Luxemburg te bestendigen.”

Christophe Pleger
Christophe Pleger

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel