Fortinet België breidt managementteam uit

Fortinet België breidt managementteam uit

Diegem, 9 december 2019 - Fortinet (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen voor cyberbeveiliging, breidt zijn managementteam in België uit. Met deze ingreep wil het bedrijf inspelen op de stijgende groei in België en Luxemburg.

Volgens het 2019 Q2 Worldwide Quarterly Security Appliance Tracker van IDC, is Fortinet de nummer 1 leverancier van beveiligingsapparatuur in H1 2019 in België op basis van omzet, met een marktaandeel van 28,1%. Om deze positie in de toekomst te bestendigen zal het huidige managementteam met Country Manager Filip Savat als hoofd van Fortinet Belux en Manager Systems Engineering Yves Lemage vanaf vandaag worden bijgestaan door Maud Gilson en Patrick Commers. 

  • Maud Gilson staat als Team Lead Channel Accounts Manager aan het hoofd van alle Channel Accounts Managers en onderhoudt zo verder de relatie met alle partners. Zij startte haar carrière bij Fortinet in 2016, voorheen was ze onder andere bij Dell aan de slag.
  • Patrick Commers is als Senior Manager Major Accounts verantwoordelijk voor alle accountmanagers in België, zowel voor de private als publieke sector. Hij werkt sinds 2011 voor Fortinet en was voorheen Business Unit Manager Public voor overheid, onderwijs en gezondheidszorg. 

“Fortinet Belux kende de laatste 12 jaar een enorme groei en de toekomst ziet er nog steeds heel goed uit”, vertelt Filip Savat, country manager Belux bij Fortinet. “Cyberbeveiliging evolueert heel snel en klanten verwachten meer dan ooit dat een bedrijf zoals Fortinet hun businessmodel begrijpt. We blijven dan ook fors investeren in werknemers die de klanten zowel technisch als commercieel met de nodige security-expertise kunnen bijstaan. Door Maud en Patrick nu een plek te geven in het managementteam, zijn we ervan overtuigd dat we een stap vooruit kunnen zetten om onze positie als marktleider de komende jaren te bestendigen.”

 

Over Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, naadloze bescherming van hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun grenzeloze netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen de Fortinet Security Fabric-architectuur is in staat om compromisloze beveiliging te bieden als oplossing voor de meest prangende uitdagingen op beveiligingsgebied, of het nu gaat om mobiele, netwerk-, applicatie- of cloudomgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingsappliances verkocht. Meer dan 425,000 klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie. Kom meer te weten op http://www.fortinet.com, het blog van Fortinet en FortiGuard Labs.

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel