FortiGate Virtual Machine van Fortinet nu beschikbaar voor gebruikers van het Google Cloud Platform

Virtuele appliance uit de FortiGate-reeks biedt zakelijke gebruikers van Google Cloud veilige mobiliteit van applicaties en workloads

 

Fortinet® (NASDAQ: FTNT), wereldwijd leider in uitgebreide, geautomatiseerde en geïntegreerde oplossingen voor cyberbeveiliging, maakt bekend dat FortiGate Virtual Machine (VM) nu beschikbaar is voor gebruikers van Google Cloud. Deze oplossing biedt on demand capaciteit en meerdere beveiligingslagen voor dynamische zakelijke cloud-netwerken.

  • De next generation firewall FortiGate VM is beschikbaar op basis van BYOL (bring your own license) via de marktplaats Google Cloud Launcher. De oplossing biedt organisaties de mogelijkheid om hun applicaties en workloads veilig over te zetten naar de publieke cloud van Google op basis van consistente en geautomatiseerde beveiligingsregels.

  • FortiGate VM helpt gebruikers van Google Cloud om op verantwoorde wijze een beroep te doen op de schaalomvang en flexibiliteit van de publieke cloud door hen geïntegreerde beveiliging te bieden in combinatie met overzicht en grip op hun infrastructuur op locatie.

  • De marktplaats Google Cloud Launcher biedt gebruikers van Google Cloud toegang tot betrouwbare zakelijke applicaties en dienstverleners met in de praktijk geteste oplossingen die met Google Cloud zijn geïntegreerd.

Integraal overzicht op de beveiliging en geautomatiseerde beleidsregels
Cloud computing vormt een belangrijke pijler van strategieën voor digitale transformatie. Voor bedrijven die hun applicaties van datacenters op locatie overzetten naar publieke clouds om te genieten van flexibiliteit en schaalbaarheid, is het van cruciaal belang om grip op de beveiliging te houden en op basis van consistente beleidsregels te werken. Het beschermen van uiterst dynamische multi-cloudomgevingen vraagt om een Security Fabric met hecht geïntegreerde beveiligingsfuncties en netwerktechnologieën die informatie over geavanceerde bedreigingen uitwisselen en in real time geautomatiseerde tegenmaatregelen treffen.

Fortinet werkt samen met partners als Google Cloud om organisaties te helpen om hun bedrijfsvoering sneller te digitaliseren door een beroep te doen op cloud computing. Het zorgt daarbij voor consistente beveiliging en geheimhouding van klanten- en bedrijfsgegevens in de cloud. De Fortinet Security Fabric biedt daarbij een centraal overzicht van alle Fortigate VM’s en andere beveiligingsapplicaties in Google Cloud, op locatie en in hybride cloud-omgevingen.

FortiGate VM’s zijn per direct verkrijgbaar op basis van BYOL via de marktplaats Google Cloud Launcher. Ze bieden gebruikers van Google Cloud geavanceerde bedreigingsinformatie van FortiGuard Labs. Daarnaast maken ze gebruik van FortiOS, het brancheleidende besturingssysteem voor IT-beveiliging. Dit biedt organisaties uitgebreide grip op de beveiliging, een overzicht van alle workloads en mogelijkheden voor het beheer van fysieke, gevirtualiseerde en cloud-omgevingen.

“De meeste bedrijven doen een beroep op de cloud om sneller te kunnen groeien en de realisatie van hun digitale strategie dichterbij te brengen. Daarmee groeien de eisen die aan hun cloud-infrastructuur worden gesteld. De capaciteit moet automatisch, on demand en veilig kunnen opgeschaald wanneer de bedrijfsvoering daarom vraagt. Dit maakt de transformatie van de beveiliging tot een eerste vereiste voor multi-cloudnetwerken. Dankzij onze samenwerking met Google Cloud kunnen we het uitgebreide overzicht, de geïntegreerde bedreigingsdetectie en de geautomatiseerde incidentrespons van Fortinet naar gebruikers van Google Cloud brengen.”

John Maddison, senior vice president Products & Solutions bij Fortinet

"De uiterst schaalbare en veilige infrastructuur van Google Cloud stelt klanten in staat om de flexibiliteit te vergroten, kosten te besparen en de IT-complexiteit terug te dringen. Nu we FortiGate VM samen met Fortinet beschikbaar stellen, kunnen onze klanten profiteren van meer overzicht en grip op hun workloads in Google Cloud.”

Adam Massey, directeur Strategic Technology Partners bij Google Cloud

Over Fortinet
Fortinet (NASDAQ: FTNT) beschermt ’s werelds grootste ondernemingen, internetproviders en overheidsorganisaties. Het biedt organisaties intelligente, naadloze bescherming van hun groeiende aanvalsoppervlak en stelt hen in staat om tegemoet te komen aan de steeds hogere eisen die aan hun grenzeloze netwerk worden gesteld, nu en in de toekomst. Alleen de Fortinet Security Fabric-architectuur is in staat om compromisloze beveiliging te bieden als oplossing voor de meest prangende uitdagingen op beveiligingsgebied, of het nu gaat om mobiele, netwerk-, applicatie- of cloudomgevingen. Fortinet heeft wereldwijd de meeste beveiligingstoepassingen verkocht. Meer dan 330.000 klanten vertrouwen op Fortinet voor effectieve bescherming van hun organisatie. Kom meer te weten op http://www.fortinet.com, de blog van Fortinet en FortiGuard Labs.

Contacteer ons
Corneel Haine PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)
Corneel Haine PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel