F&M Properties opent kantoor in Tervuren

Makelaars Frederic en Mia zetten verder in op persoonlijke aanpak

Tervuren - Op 1 februari opent F&M Properties de deuren van hun nieuw immokantoor in Tervuren. Na enkele jaren te werken vanuit Overijse, willen zaakvoerders Frederic Deveen en Mia De Sutter zo nog toegankelijker zijn voor huidige en toekomstige klanten die een pand wensen te verkopen, verhuren of op zoek zijn naar een nieuwe woonst in de Druivenstreek. “Een persoonlijke aanpak is voor ons een prioriteit en we willen met ons nieuw kantoor nog dichter bij onze klanten staan.”

Gedreven door hun ervaring en passie voor immobiliën startten Frederic Deveen en Mia De Sutter in 2017 met het immokantoor F&M Properties. Op 1 februari 2019 openen ze hun nieuw kantoor in de Hoornzeelstraat 28 in Tervuren. “Wij zijn geboren en getogen in de Druivenstreek en kennen deze prachtige regio door en door”, vertelt Mia De Sutter van F&M Properties. “Tot nu werkten we vanuit Overijse maar om nog toegankelijker te zijn voor onze klanten en hen de best mogelijke service te bieden, hebben we besloten om een nieuw kantoor te openen.”

Qua locatie viel de keuze op het bruisende Tervuren. “Niet alleen zijn alle Tervurenaren fier om deze gemeente hun thuis te noemen, ook tal van expats worden tijdens hun tijd hier verliefd op Tervuren en de streek. Als makelaars willen we er zijn voor zowel een lokaal als internationaal publiek en jong en oud helpen met de verkoop van hun woning of in de zoektocht naar het huis van hun dromen in de hele Druivenstreek.”

Persoonlijke aanpak
Sinds de oprichting van F&M Properties hechten Frederic en Mia veel belang aan een persoonlijke aanpak. “Een huis verkopen of een nieuwe woning zoeken, is niet eenvoudig. Je geeft een stukje van jezelf prijs of je hoopt een plek te vinden waar je jezelf helemaal in kwijt kan”, vertelt Frederic Deveen. “We hechten daarom veel belang aan kwaliteit en persoonlijke opvolging van elk dossier. Samen met de klant willen wij tot een mooi eindresultaat komen. Ook in Tervuren zal onze deur altijd voor iedereen open staan.”

Complete vastgoedservice
F&M Properties voorziet een complete vastgoedservice voor hun klanten. Naast verkoop en verhuur van een woning, kunnen klanten er ook terecht voor aanvraag van EPC keuring, plaatsbeschrijvingen, dossiersamenstellingen en hulp bij bouwovertredingen. Bovendien kunnen klanten er ook terecht voor algemeen advies over investeren in vastgoed in de Druivenstreek en, als enige kantoor van de streek, in de regio Costa Blanca in Spanje.

Meer info: http://fmproperties.be/

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be