F&M Properties nu ook actief op Spaanse vastgoedmarkt

F&M Properties nu ook actief op Spaanse vastgoedmarkt

Geïnteresseerden kunnen buitenverblijf drie dagen uitproberen dankzij ‘Try Before You Buy’

Tervuren, 30 april 2019 - Vastgoedkantoor F&M Properties uit Tervuren heeft voet aan de grond gezet op de Spaanse vastgoedmarkt. Al wie op zoek is naar een buitenverblijf aan de Costa Blanca kan vanaf nu terecht bij Mia en Frederic voor advies op maat en een persoonlijke aanpak. Frederic neemt de klant mee op een driedaagse huizenzoektocht onder de Spaanse zon en wie wenst kan een mogelijk pand drie dagen uitproberen dankzij het ‘Try Before You Buy’-concept van F&M Properties.

Mensen die geïnteresseerd zijn in een tweede verblijf in de regio rond Valencia, Calpe, Benidorm, Alicante en Murcia kunnen vanaf nu terecht bij F&M Properties uit Tervuren. Makelaars Frederic en Mia hebben zelf hun hart verloren aan de Costa Blanca en zetten hun expertise dan ook graag in om anderen te helpen in hun zoektocht naar een buitenverblijf onder de Spaanse zon.

“We zijn dol op de Costa Blanca. Het is geweldig om er te genieten van de zon, het heerlijke mediterrane leven en de rust”, vertelt Frederic. “Deze parel onder de Spaanse costa’s heeft heel wat te bieden, zowel aan de kust als meer landinwaarts. Zo vind je in Torrevieja bijvoorbeeld het grootste zoutmeer van Europa, prachtig om te verkennen, maar ook bevorderend voor de gezondheid. Door het vele jodium is de lucht er bijzonder proper. Bovendien is het vastgoed er goedkoper dan in andere Europese landen. De ideale plek dus voor een eigen buitenverblijf.”

Driedaagse huizenzoektocht

Frederic en Mia staan bekend om hun persoonlijke aanpak en dragen deze ook over de landsgrenzen heen hoog in het vaandel. Frederic legt uit hoe ze te werk gaan: “We bespreken samen met de klanten wat ze precies zoeken, van een appartement met zeezicht tot een villa met zwembad. Daarna stap ik samen met hen op het vliegtuig richting Spanje voor een driedaagse huizenzoektocht waarin de beleving centraal staat. Onze partner ter plaatse, Frederic Van der Mersch van CostaBlancaWoningen, bezoekt de eerste twee dagen samen met de klanten de huizen die wij voor hen uitzochten en ’s avonds gaan we gezellig samen eten in een authentiek restaurant. Op dag drie staat de verkenning van de streek op het programma onder het motto ‘niks moet, alles mag’.”

Frederic en Mia anticiperen ook in het buitenland steeds op de noden van hun klanten. Dat vindt ook Greta Veeckmans uit Huldenberg. “Ik kocht onlangs een huis in La Mata, het zuiden van Alicante. Los van het vastgoed beschikken Frederic en Mia ook over handige contacten, zoals bijvoorbeeld een taxidienst en schoonmaak- en onderhoudsdienst die je kan inroepen als je zelf een tijdje niet in de woonst zal zijn. Perfect voor ons, want we zijn van plan de woning ook te verhuren.”

Try Before You Buy

F&M Properties lanceert ook het concept ‘Try Before You Buy’. Wanneer mensen hun oog hebben laten vallen op een pand aan de Costa Blanca, kunnen ze er bij wijze van proefperiode drie dagen blijven logeren. Ook voor wie niet in Spanje geraakt om het pand te bezichtigen, bieden Frederic en Mia een oplossing. Hun partner ter plaatse maakt een filmpje van het pand en de streek, zodat geïnteresseerden kunnen genieten van een virtuele rondleiding.

Meer informatie: http://fmproperties.be/

 

 

 

 

 

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel