"Expand your Business”: Bezoek Diesel Technic op Automechanika Frankfurt 2018

Diesel Technic en de merken DT Spare Parts en SIEGEL Automotive zijn aanwezig op de 25e editie van Automechanika Frankfurt.

Automechanika Frankfurt vindt voor de 25e keer plaats en Diesel Technic viert deze bijzondere mijlpaal mee: van 11 tot 15 september 2018 kunnen bezoekers van de vakbeurs in Frankfurt am Main (Duitsland) kennismaken met een serie innovaties binnen het producten- en dienstenaanbod van Diesel Technic en de merken DT Spare Parts en SIEGEL Automotive. Onder het motto "Expand your Business” presenteert de Duitse leverancier van automotive parts en -accessoires zijn beurshighlights aan de autobranche.

Wie de firma Diesel Technic beter wil leren kennen is van harte welkom op stand C45 in hal 5.0. Het beursteam adviseert u graag over het product- en dienstenaanbod, nieuwe productcatalogi, het uitgebreide productassortiment en nog veel meer.

Op stand C43 in hal 5.0 kunnen bezoekers terecht voor alle informatie over het merk DT Spare Parts. Hier krijgen ze inzicht in het complete assortiment van zo'n 40.000 automotive parts en -accessoires die geschikt zijn voor miljoenen referentienummers - of het nu gaat om vrachtwagens, trailers, bussen en bestelwagens of om auto's, landbouwvoertuigen, bouwvoertuigen, marine en industriële toepassingen, enz. Bezoekers kunnen bovendien kennismaken met de nieuwe Premium Shop, het loyaliteitsprogramma van DT Spare Parts. De Premium Shop is bereikbaar via de website https://premiumshop.dt-spareparts.com.

Contacteer ons
Corneel Haine Evoke (CJ Communications BVBA)
Corneel Haine Evoke (CJ Communications BVBA)
Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel