Exclusief landyacht voor het eerst te zien in Benelux

Motorhome voor de happy few dit weekend te bezichtigen tijdens de Zoute Grand Prix

Knokke, 8 oktober 2022 - Cruisen over de snelweg was zelden luxueuzer dan in een landyacht van Dembell Motorhomes. Het nieuwe Europese luxemerk van motorhomes voor de elite maakt dit weekend voor het eerst zijn opwachting in de Benelux. Tijdens de Zoute Grand Prix kan je het ‘smart garage’ model ontdekken, met ingebouwde parking voor een Smart.

1,2 miljoen euro exclusief btw: zo veel moet je minstens neertellen om met een luxueuze motorhome van Hongaarse fabrikant Dembell Motorhomes te rijden. Met een lengte van twaalf meter en een hoogte van vier meter is het een imposante blikvanger. Naargelang het type voertuig kan je er ook een brommer, kleine wagen of wagen tot vier meter lengte in parkeren. Het interieur werd ontworpen als een design scheepscabine met hardhouten vloeren, waardoor je jezelf in een echte landyacht waant terwijl je over de snelweg cruiset. En dat met een vermogen van 530 pk en een gemiddeld verbruik van 20,8 liter per 100 kilometer. Gezien de omvang van het voertuig is een rijbewijs C vereist.

Loft op wielen
Het exclusieve karakter komt niet alleen door de prijs. Er worden jaarlijks slechts zeven handgemaakte motorhomes gemaakt.. Daarbij wordt gekozen voor de meest hoogwaardige materialen en de modernste technologie. Een Dembell Motorhome leent zich bijgevolg niet tot kamperen, maar fungeert eerder als een luxueuze loft op wielen. Het is de ideale oplossing voor wie vaak de baan op moet maar niet van hotel naar hotel wil verhuizen. In de landyacht zijn alle voorzieningen en luxe immers voorhanden. Het design won dit jaar nog de prestigieuze Red Dot Award.

Wie nu al wegdroomt van een trip in deze motorhome zal wel wat geduld moeten uitoefenen: tot eind 2023 zijn alle geplande nieuwe voertuigen reeds gereserveerd. Landyachting Europe, de exclusieve verdeler voor de Benelux, Frankrijk, Monaco en Zwitserland heeft echter 2 voertuigen pre-geconfigureerd en ter beschikking voor de snelle beslissers.

Nieuwe standaard
“Ons doelpubliek heeft niet zo veel last van energie- of economische crisissen”, weet Dirk Willems, sales manager bij Landyachting Europe. “De Dembell landyachting-ervaring zet een nieuwe standaard met een zeer exclusieve persoonlijke service voor diegenen die de wereld willen verkennen op een verfijnde, luxueuze manier. Geavanceerde technologie, kwaliteit, design en comfort vormen daarbij de basis.”

Dembell Motorhomes maakt zijn debuut in de Benelux niet toevallig op de Zoute Grand Prix. Op een gedeelde stand met Bugatti kan het publiek het ‘smart garage’ model ontdekken. Het prestigieuze karakter van dit evenement past volledig bij de ‘gentlemen on the road’-ervaring waarop Dembell mikt. Hun slogan “Be a member of the few” past dan ook uitstekend bij dit event.

Geïnteresseerde pers kan zaterdag 8 oktober tussen 10 en 12 uur een rondleiding krijgen door Tibor Valint and Gabor Filo, de twee oprichters van Dembell. Zij zijn ook beschikbaar voor interviews.

Contact
Dirk Willems, M: +32 485 021 649 E: dirk.willems@landyachtingeurope.com

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be