Evoke zet groei verder met nieuwe klanten en medewerkers

Brussels pr-agentschap profileert zich verder als specialist in tech, transport en logistiek

Brussel, 13 september 2019 - Het Brusselse pr-agentschap Evoke breidt zijn portefeuille uit met nieuwe klanten waaronder Teroco, Rever, MIC Brussels en Lynxcare. Om deze nieuwe klanten te ondersteunen vervoegt Gilles Dujardin het team als PR Consultant en gooit Veerle Wijsgeer haar ervaring in de strijd als PR Director. 

De kantoren van Evoke bevinden zich in de Business en Technology Incubator ICAB in Etterbeek. Van daaruit specialiseert het agentschap zich in persrelaties voor bedrijven actief in technologie, transport en logistiek. De afgelopen maanden mocht het agentschap met o.a. Teroco, Rever, MIC Brussels, Dataroots, Duravit, De Hoorn, Lynxcare … heel wat nieuwe klanten verwelkomen. Daarom werden Gilles Dujardin en Veerle Wijsgeer aangetrokken om het team te versterken. 

Uitgebreide ervaring

Veerle Wijsgeer is geen onbekende in de pr-wereld. Ze verdiende haar strepen als woordvoerder van Telenet en PR Director bij andere agentschappen, vooraleer ze eerder dit jaar op zelfstandige basis als pr- en communicatieconsultant aan de slag ging. In deze hoedanigheid legt Veerle nu haar uitgebreide ervaring en strategisch pr-inzicht in de schaal om de klanten van Evoke nog beter te bedienen. Gilles Dujardin neemt de rol op van PR Consultant. Met een generalistische ingesteldheid zet hij met plezier verschillende petjes op voor diverse types klanten waaronder Duravit, Siemens, De Hoorn, Dataroots, Lynxcare, MIC Brussels, Chevron en Cellularline. 

Benelux pr-agentschap voor tech, transport en logistiek

Corneel Haine richtte Evoke op in 2012. Na een samenwerking met het webdesignbureau Artmedia, maakte het pr-agentschap een doorstart in 2016. “Naast onze nieuwe klanten, kan Evoke ook rekenen op een schare trouwe klanten waaronder Siemens, Siemens Healthineers, WDP, Cellularline, CO2Logic, Fortinet, Colt, Vinci Energies, ML6 en Chevron. Met hun blijvend vertrouwen en de nieuwe klanten die we mochten verwelkomen, willen we ons verder profileren als hét Benelux pr-agentschap voor tech, transport en logistiek.” 

Nieuwe krachten bij Evoke: Gilles Dujardin en Veerle Wijsgeer
Nieuwe krachten bij Evoke: Gilles Dujardin en Veerle Wijsgeer

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be