Skip to Content
Evoke zet groei verder met extra collega en nieuwe klanten

Evoke zet groei verder met extra collega en nieuwe klanten

Evoke profileert zich nog sterker als hét pr-agentschap voor tech bedrijven

Brussel, 4 september 2020 – Evoke, een Brussels PR-agentschap gespecialiseerd in technologie, transport en logistiek kan nieuwe klanten zoals RoboRana, Fourcast For Education, iText, XeniT en Westpole aan zijn bestaande klantenportefeuille toevoegen. Om de groei van de afgelopen jaren te blijven verderzetten, vervoegt Wannes Feijtraij als kersverse PR Consultant het team van Evoke. 

Bedrijven en organisaties actief in de technologie-, transport- en logistieksector kunnen bij Evoke terecht voor hun persrelaties en content marketing. Zo vonden ook RoboRana, XeniT, Westpole, Fourcast For Education en iText de laatste maanden de weg. Vanuit de Business en Technology Incubator ICAB te Etterbeek zal het team van Evoke hen bijstaan om hun naamsbekendheid te vergroten bij hun doelpubliek. 

Nieuwe aanwinst voor Evoke: Wannes Feijtraij
Nieuwe aanwinst voor Evoke: Wannes Feijtraij

Om het groeiende klantenbestand te ondersteunen, versterkt Wannes Feijtraij als PR Consultant het ondertussen zeskoppige team van Evoke. Na een geslaagde stage in het kader van zijn opleiding als master in de Bedrijfscommunicatie schuift hij nu als volwaardige medewerker aan. 

Voortzetting groei voorbije jaren
“We slagen erin om onze groei van de afgelopen jaren verder te zetten, ondanks de algemene economische terugval in vele sectoren vanwege de coronacrisis. Met Evoke profileren we ons als het go-to agency voor bedrijven in de techsector en daarbij geven we speciale aandacht aan start-ups en scale-ups. Die sector ondervindt weinig last van de COVID-19-pandemie en wij surfen mee op hun positieve golf” vertelt Corneel Haine, oprichter van Evoke. 

Oprichter Corneel Haine, Wannes Feijtraij en zaakvoerder Jesse Huybrechts
Oprichter Corneel Haine, Wannes Feijtraij en zaakvoerder Jesse Huybrechts

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel