Evoke wordt nieuwe pr-partner in het imec.istart acceleratieprogramma

Evoke wordt nieuwe pr-partner in het imec.istart acceleratieprogramma

Evoke ziet aandeel van techbedrijven in portefeuille verder toenemen

Brussel, 28 oktober - Evoke kondigt aan dat het pr-partner wordt binnen imec.istart, het businessacceleratorprogramma van imec. Evoke is een agentschap uit Brussel dat zich specialiseert in pr en content marketing voor techbedrijven. De samenwerking betekent voor Evoke een nieuwe stap in de sterke groei van het agentschap.

Imec.istart is het businessacceleratieprogramma van imec dat 200 jonge techbedrijven helpt om zich succesvol te lanceren. Ze doen dit via een initiële investering van €50.000 maar bieden ook professionele coaching en mentoring aan. Verder kunnen de start-ups nog rekenen op een sterke technologische omkadering en op een sterk en breed netwerk van partners en investeerders. Momenteel maken meer dan 185 start-ups en 40 scale-ups deel uit van het programma. 

Bij het opstarten van een bedrijf komt heel wat kijken. Zo is het belangrijk dat jonge bedrijven aandacht schenken aan hun pr en content marketing. Evoke biedt een aanpak op maat van start-ups en scale-ups. Bovendien werkt het agentschap momenteel al voor heel wat tech start-ups en scale-ups waardoor ze begrijpen met welke uitdagingen deze startende bedrijven kampen. 

Sterke groei agentschap
Corneel Haine is oprichter van Evoke en is uiteraard heel tevreden met de samenwerking: “Bij de start van ons agentschap besloten we om ons uitdrukkelijk te richten op technologie, transport en logistiek. Die keuze werpt nu zijn vruchten af. We hebben al heel wat sterke techspelers in onze portefeuille en we zien dat dit aandeel blijft groeien. De samenwerking met imec.istart betekent dan ook weer een nieuwe en belangrijke stap in de sterke groei van ons bureau.”
Corneel Haine, oprichter Evoke
Corneel Haine, oprichter Evoke

 

 

 

 

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Evoke
Witte Patersstraat 4
1040 Brussel