Evoke verwelkomt junior pr-consultant Caitlin Muyllaert

Veelzijdige versterking ondersteunt groeiende klantenportefeuille

Brussel, 13 december 2022 - Evoke, het Brusselse pr-agentschap met specialisatie in tech en transport, verwelkomt Caitlin Muyllaert als junior pr-consultant. Met de opgedane kennis uit de masteropleiding Communicatiewetenschappen en haar stage als content creator, ondersteunt ze de huidige consultants.

Evoke, gevestigd in de Brusselse technologie- en businessincubator ICAB, werd opgericht in 2016 door zaakvoerders Jesse Huybrechts en Corneel Haine. Sindsdien ontwikkelde het agentschap zich als pr-specialist in technologie en mobiliteit. Met deze aanwerving zet het bedrijf zijn groei voort, nadat de voorbije maanden organisaties als Einride, Panenco en ACER een beroep deden op de pr-diensten van Evoke. 

“Haar master Communicatiewetenschappen en interesses in grafisch ontwerp en copywriting maken Caitlin een bijzonder veelzijdige versterking voor ons team”, aldus mede-oprichter Corneel Haine. “Tijdens onze recente workation in Ibiza leerden we haar kennen als een veelzijdige en goedlachse aanwinst met een voorliefde voor gezelschapsspelletjes en roze cava.”

Na haar opleiding en een stage vol contentcreatie en sociale media, krijgt Caitlin nu de kans om met haar theoretische kennis in de praktijk aan de slag te gaan. “Als ondersteuning van het team bij verschillende klanten, krijg ik de kans om on the job bij te leren en zo de wereld van pr te ontdekken. Ik kijk ernaar uit om de eerste stappen te zetten in mijn ontwikkeling als pr-consultant.”

Caitlin Muyllaert, nieuwe junior pr-consultant
Caitlin Muyllaert, nieuwe junior pr-consultant

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be