Evoke versterkt zich met nieuwe PR Consultant

Brussel, 25 januari 2021 - Evoke, het Brusselse pr-agentschap met specialisatie in tech en transport, voegt met Ann-Frédérique Lorquet een nieuwe consultant toe aan het team van pr-experten. Ann-Frédérique deed de nodige ervaring op bij het kabinet van Europees parlementslid Hilde Vautmans en werpt die ervaring in de schaal voor klanten zoals onder meer Siemens, Webfleet Solutions en Westpole Benelux. 

Met de start van het nieuwe jaar voegde Evoke enkele nieuwe nationale en internationale klanten aan zijn portefeuille toe. Om die klanten optimaal van dienst te zijn, zocht het agentschap naar de nodige versterking. 

Sterk in pr en content voor techbedrijven
Oprichter Corneel Haine: “Sinds onze oprichting eind 2016, zijn we steeds sterker gaan specialiseren in pr en content voor technologiebedrijven in een B2B-omgeving. Dankzij onze aanwezigheid in de business- en technologie-incubator ICAB in Brussel, werken we voor heel wat start-ups en scale-ups maar ook grote nationale en internationale klanten ontbreken niet in ons portfolio. De komst van Ann-Frédérique laat ons toe om onze huidige en nieuwe klanten nog beter te bedienen.”

Brede maatschappelijke interesse
Ann-Frédérique behaalde een master in geschiedenis, in vergelijkende en internationale politiek en deed al werkervaring op bij Europees parlementslid Hilde Vautmans. In haar vrije tijd schrijft ze voor het muziekplatform ‘Dansende Beren’. Ann-Frédérique: “Ik heb een brede maatschappelijke interesse en uiteraard maken technologie en mobiliteit een belangrijk deel uit van onze huidige samenleving. Ik kijk er dus naar uit om op zoek te gaan naar interessante verhalen en invalshoeken bij de klanten van Evoke en om deze te vertalen naar het grote publiek.”

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be