Evoke versterkt team met Niels van Velde als pr-consultant

Brussels pr-agentschap breidt expertise op het vlak van nationale en internationale media verder uit

Brussel, 4 juli 2022 - Met een bijzonder druk najaar voor de boeg en interessante projecten in het verschiet versterkt Evoke, het Brusselse pr-agentschap gespecialiseerd in tech en mobiliteit, haar team met pr-consultant Niels van Velde. Met de aanwerving van Niels haalt het bedrijf extra specialistische ervaring in huis rond technologie- en overheidscommunicatie in nationale en internationale media. 

Evoke werd opgericht in 2016 door zaakvoerders Jesse Huybrechts en Corneel Haine en is sindsdien gevestigd in de Brusselse technologie- en businessincubator ICAB. Van daaruit ontwikkelde Evoke zich de afgelopen jaren als pr-specialist in technologie en mobiliteit. Om de groei binnen deze specialisatie verder te ondersteunen, werd Niels aangetrokken. 

Niels, die zijn carrière begon bij Hill+Knowlton Strategies in Brussel, specialiseerde zich al snel in digitale portfolio’s in de EU. De ervaring en interactie met journalisten, beleidsmakers en externe stakeholders breidde hij verder uit als communicatiemanager bij ACT | The App Association, een vakvereniging voor app-ontwikkelaars en kmo’s in de digitale sector. Bij Evoke zal hij zowel zijn ervaring in pr en corporate communicatie inzetten voor diverse klanten.

“We zijn blij dat Niels ons team met zijn ervaring komt versterken, meteen in het diepe kan springen en met onze klanten aan de slag gaat”, zegt Corneel Haine, managing partner bij Evoke. “De afgelopen jaren zijn we ons steeds sterker gaan profileren als agentschap voor en technologie- en transportbedrijven. Niels’ kennis van het techlandschap betekent een grote meerwaarde voor ons kantoor en voor onze klanten.”

Niels van Velde: “De communicatiesector is voortdurend in beweging en dus valt er veel te leren en te ervaren. Evoke belooft als no-nonsense bureau gespecialiseerd in tech en mobility een interessante volgende stap te worden!”

Om de verdere groei te blijven ondersteunen, is Evoke nog op zoek naar een junior consultant. De precieze functieomschrijving is te vinden op https://evokepr.be/jobs

Niels van Velde, de nieuwe pr-consultant bij Evoke
Niels van Velde, de nieuwe pr-consultant bij Evoke

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be