Evoke schakelt versnelling hoger met toetreding tot Automotive PR

Wereldwijd netwerk van 20 onafhankelijke pr-agentschappen met specialisatie in de automobielindustrie, mobiliteit en technologie

Evoke, een Brussels agentschap gespecialiseerd in pr en contentcreatie, maakt sinds deze maand deel uit van Automotive PR, een wereldwijd netwerk van onafhankelijke agentschappen die zich specialiseren in de automobielindustrie, mobiliteit en technologie. De toetreding tot het netwerk betekent een nieuwe stap in het groeiproces van het Brusselse agentschap. 

Evoke werd opgericht in september 2016 en werkt o.a. voor Siemens, Fortinet, Telenet, CO2Logic en Colt. Het afgelopen jaar werden er ook enkele succesvolle pr-campagnes gevoerd voor Febiac, Land Rover en DSV Logistics. Door die acties kwam Evoke in het vizier van Automotive PR. Corneel Haine is oprichter van Evoke: "Automotive PR is een uniek wereldwijd netwerk van onafhankelijke pr-agentschappen. In totaal gaat het om 20 bureau's die actief zijn op 33 domeinen voor meer dan 100 klanten. De toetreding tot het netwerk betekent een grote stap vooruit voor ons agentschap." Dankzij de toetreding tot APR mag Evoke klanten zoals Chevron, ZF en Diesel Technic toevoegen aan het klantenbestand. 

Ook Marco Ferrari, oprichter van het internationale netwerk, is blij met de komst van Evoke: "Het team van Evoke heeft al enkele knappe projecten gerealiseerd voor Belgische high profile klanten in de automobielindustrie. We kijken ernaar uit om met hen samen te werken voor onze huidige klanten en om samen nieuwe klanten te verwelkomen."

Evoke-grey&red_V2.pdf

PDF - 383 Kb

Corneel Haine

PR Specialist, Evoke (CJ Communications BVBA)

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be