Evoke lanceert videoreeks ‘Zonder Embargo’

Video’s bevatten tips en tricks over persrelaties en content marketing

Brussel, 16 februari - Evoke, het Brusselse pr-bureau met specialisaties in technologie en mobiliteit, lanceert de videoreeks ‘Zonder Embargo’. De video’s verschijnen wekelijks op het Youtube-kanaal van Evoke en zitten boordevol tips en tricks over persrelaties en content marketing.

De titel van de videoreeks ‘Zonder Embargo’ is een knipoog naar de pr-term ‘onder embargo’. Wanneer persberichten onder embargo worden verstuurd, geldt er een verbod om informatie te publiceren voor een vastgelegd moment. “In ‘Zonder Embargo’ spreken we net vrijuit en geven we elke week concrete tips over persrelaties en content marketing”, vertelt Corneel Haine, pr director en oprichter van Evoke. Hij neemt elke week plaats voor de camera met collega en pr consultant Gilles Dujardin. 

Tiende aflevering
“We zijn intussen toe aan onze tiende aflevering”, gaat Gilles verder. “In de eerste afleveringen - die nooit langer dan 10 minuten duren - behandelden we enkele basisprincipes uit de pr-wereld zoals ‘Waarom werd mijn persbericht niet opgepikt?’, ‘Wat beschouwt een journalist als nieuws’ en ‘Hoe kies je een pr-bureau dat bij jou past?’. We delen de video’s via LinkedIn en daar halen de video’s nu al tot 1.000 views per aflevering.”

Misvattingen over pr
Corneel Haine: “We zijn gestart met deze videoreeks omdat we nog vaak misvattingen opmerken bij klanten of prospecten over de samenwerking met een pr-bureau. Met de video’s maken we hen wegwijs in de werking van pr en raken ze alvast vertrouwd met enkele pr-termen en do’s en dont’s.”

Praktisch
De video’s zijn te bekijken op het Youtube-kanaal van Evoke. ​ Elke donderdag komt er een nieuwe aflevering online. 

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be