Epyc Solutions & Axele on-the-job: een sterk partnership voor epische e-learning in the field

Merelbeke, 5 juni 2024 - Epyc Solutions, onderdeel van Verjo BV, en Axians, merk van VINCI Energies voor bedrijfsgerichte ICT oplossingen, slaan de handen in elkaar voor de verdere uitbouw van Axele on-the-job: een innovatieve mobiele applicatie voor het duurzaam delen van kennis en informatie.

In ons dagelijkse leven is quasi alles digitaal en doen we continu beroep op digitale bronnen. Werkplekken worstelen echter vaak nog met verouderde of generieke content en lange of logge handleidingen. Bovendien leidt de ‘war for talent’ tot meer verloop en meer talen op de werkvloer, en wordt het steeds belangrijker dat info overal makkelijk beschikbaar is. De complexiteit van industriële processen en toestellen neemt toe, terwijl medewerkers en klanten net verwachten dat alles digitaal en makkelijk consulteerbaar is – anytime, anywhere.

Axele on-the-job brengt onze digitale leefwereld naar de werkvloer én in the field. Met als doel op een intuïtieve en aantrekkelijke manier kennis te verzamelen, te delen en te bewaren. En dat kan breed gaan, van digitale onderhoudsinstructies, e-learning tracks of veiligheidscontroles tot complexe handleidingen.

“Axele on-the-job gaat verder dan een klassiek Learning Management System”, vertelt Roel Vermeersch, Business Unit Manager bij Axians. “De kracht van de tool zit in de eenvoudige, stapsgewijze opbouw, die het mogelijk maakt om complexe verhalen en instructies tot duidelijke journeys om te vormen en hapklare info te voorzien. De gebruiker scant een QR code of volgt een link en kan meteen en eender waar van start.”

Het platform laat toe om op een intuïtieve én interactieve manier paden op te bouwen. Door vraagstelling en video leid je de gebruiker op een dynamische wijze door het traject. De analysemogelijkheden bieden tot slot inzichten die niet alleen belangrijk zijn voor opvolging, maar ook kunnen helpen bij verdere optimalisatie van de trajecten.

Learning journeys opbouwen in Axele on-the-job werkt eenvoudig en men kan er meteen mee aan de slag. Mocht het creëren van de juiste content met impact een te grote uitdaging vormen voor organisaties, dan zorgt de expertise van Epyc Solutions voor een perfecte combinatie. Met jarenlange ervaring in het creëren van impactvolle leerpaden en digitale leeroplossingen voor onder andere industrie, dienstensector, publieke sector en opleidingsorganisaties, kan Epyc Solutions organisaties helpen om geavanceerde, didactisch sterke leerinterventies uit te werken. Daarom slaan beide organisaties de handen in elkaar om Axele on-the-job samen te ontwikkelen en vermarkten. “Met Axele on-the-job willen we tegemoet komen aan de nood van medewerkers om op een laagdrempelige manier toegang te krijgen tot de informatie waar ze op dat moment naar op zoek zijn. Het ‘just in time’ leren met Axele on-the-job zorgt ervoor dat leren nog efficiënter en effectiever wordt”, vult Danyel Jonker, CEO Epyc Solutions, aan.

De extra investeringsruimte die deze co-eigendom creëert, de bijkomende verkoopkanalen en de skills om ondersteuning te bieden bij het bouwen van trainingen geven extra slagkracht om de oplossing versneld internationaal te lanceren.

“Ook bij Axians combineren we onze expertise in innovatieve software met heel wat ervaring binnen de industrie, installatie en onderhoud, smart products en healthcare”, aldus Roel Vermeersch. “Samen met Verjo, Weeswegwijs & Epyc Solutions zijn we dus vertrouwd met de industriële omgeving en haar uitdagingen. We denken met de organisatie mee om samen met hen Axele on-the-job, fueled by Epyc Solutions, optimaal in te zetten voor impactvolle kennisdeling.”

‘Axelerate’ your workforce: https://axians.be/axele-on-the-job

Over Axians in België

Axians ondersteunt haar klanten - particuliere bedrijven, overheidsinstellingen, operators en dienstverleners - bij de ontwikkeling van hun infrastructuur en digitale oplossingen. Daartoe biedt Axians een uitgebreide reeks ICT-oplossingen en -diensten, waaronder zakelijke toepassingen en gegevensanalyse, bedrijfsnetwerken en digitale werkruimten, datacenters en clouddiensten, telecommunicatie-infrastructuur en cyberbeveiliging. De gespecialiseerde advies-, ontwerp-, integratie- en serviceteams van Axians ontwikkelen digitale transformatieoplossingen op maat die bijdragen tot succesvolle bedrijfsresultaten voor haar klanten. Axians is een merk van VINCI Energies.

€56 miljoen omzet // 210 medewerkers 

www.axians.be 

Over VINCI Energies in België

In een wereld die constant in beweging is, draagt VINCI Energies bij tot de ecologische transitie door belangrijke verschuivingen in het digitale landschap en de energiesector te helpen bewerkstelligen. VINCI Energies houdt gelijke tred met de veranderingen in de markt en is een integrator van multi-technische oplossingen op maat, die zijn klanten ondersteunt bij het inzetten van technologieën die de mens en de planeet ten goede komen, van ontwerp tot implementatie, exploitatie en onderhoud. Met hun sterke regionale verankering en hun wendbare en innovatieve structuur, hebben de 2.000 business units van VINCI Energies zich gepositioneerd in het hart van de energiekeuzes van hun klanten, om de betrouwbaarheid, efficiëntie en duurzaamheid van hun infrastructuur en processen te verbeteren.

In België is VINCI Energies actief in industriële automatisering, energie-, transport- en communicatie- infrastructuren, gebouwtechnieken, brandbeveiliging en facilitaire diensten via de merken Actemium, Axians, Cegelec, Omexom en VINCI Facilities, alsook via verschillende lokale merken. VINCI Energies in België telt 2.900 medewerkers en realiseert een jaarlijkse omzet van 700 miljoen euro.

Meer info op www.vinci-energies.be ​ 

Contact: Virginie Depuydt, +32 496 38 13 15, virginie.depuydt@axians.com

Over Epyc Solutions

Epyc Solutions is een onafhankelijke L&D speler die zich specialiseert in het ontwerpen en implementeren van een high impact leercultuur. Vertrekkende van de bedrijfs- en leerdoelstellingen van de klant helpen ze organisaties om in co-creatie hybride leerpaden neer te zetten. 

Epyc Solutions onderscheidt zich door hun focus op didactische innovatie, sterk grafisch design en leerinzicht door impactmetingen. Hun didactisch sterke digitale leeroplossingen worden ondersteund door moderne technologie zoals interactieve e-learnings, serious games of Augmented/Virtual Reality.

Zo helpen ze eindgebruikers op een effectieve manier de nodige skills van vandaag en morgen te ontwikkelen, en zorgen ze ervoor dat elke minuut van leren waardevol is. ​ 

Epyc Solutions is actief in België en Nederland en bedient zowel de grotere KMO’s als internationale corporates en overheidsinstellingen. Meer informatie op www.epyc-solutions.be.

Over Verjo B.V. ​ & Wees Wegwijs_ Connaître et Conduire N.V. ​ & Epyc Solutions N.V. & Ondile B.V.

Verjo groep is toonaangevend op het gebied van verkeerseducatie. Gecombineerd hebben zij meer dan 90 jaar ervaring binnen deze branche, altijd innovatief met kwaliteit als hoofdkenmerk.

Met hun in-house auteurs creëren ze op de wet gestoelde, duidelijke en voor de doelgroep begrijpelijke, educatie voor alle vormen die te maken hebben met het behalen of behouden van een rijbewijs, zowel klassikaal als digitaal. Met hun Unit Ondile, bedienen ze de logistieke sector en de daarbij behorende veiligheid op de werkvloer, alsook code 95 nascholing. ​ Ook hier zal Axele on-the-job een enorme aanwinst zijn voor haar klanten.

www.verjo.nl - www.weeswegwijs.be - connaitreconduire.be - www.ondile.nl 

Contact: Danyel Jonker, +31 6 218 665 25, Danyel@verjo.nl

Steffy Bruyninx

Steffy Bruyninx

PR Consultant, Evoke

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be