Een warme herfst tegemoet in een tijdloze badkamer van Duravit

De badkamer van het najaar: ideeën en producten voor de perfecte inrichting

Als de kleurrijke zomer tot een einde komt, biedt de kleurcombinatie ‘zwart, wit, grijs’ een welkom contrast. De geselecteerde accessoires en bijpassende materialen zorgen voor een coole look die zich profileert als een tijdloze ‘evergreen’. Lichte en roodachtige houttinten passen hier perfect bij. Het resultaat is een tijdloze badkamer die wanneer de temperatuur zakt, de warmte in je badkamerinterieur vasthoudt.

Duravit - Happy D.2 Plus
Duravit - Happy D.2 Plus

Licht en donker 

Om dat tijdloze karakter te creëren, schuift Duravit de De Happy D.2 Plus en Viu/Xviu reeksen met hun lichte en donkere stijlen naar voor. Deze zijn bovendien zeer complementair aan de nieuwe accessoireserie Starck T die in het oog springt door zijn organische vormen.

Voor elk wat wils

Zwart wit en grijs zijn niet de enige opties. De badkamermeubelserie XSquare van de hand van Kurt Merki Jr. zorgt met zijn 20 meubeloppervlakken voor veel speelruimte bij de inrichting en is veelzijdig te combineren. Denk maar aan keramische onderdelen van de DuraSquare wastafels voor een echte synergie. Voor de familiebadkamer met nood aan meer opbergruimte biedt Duravit de meubelseries Brioso en Ketho die zorgen voor orde en structuur. Bepaalde materialen zoals hout brengen warmte in de badkamer. Zo beschikken de meubels uit de Vero-serie over afwerkingen met kersenboom of andere houtsoorten. 

 

Voor beelden in hoge resolutie, aarzel niet om mij te contacteren via bovenstaande gegevens.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Neem contact op met

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be