Ed Sheeran doet een beroep op Leuvense websiteontwikkelaar

Webhero maakt concertpagina voor show in Koning Boudewijnstadion

Banner Webhero.png

Leuven, 17 september 2021 - Websiteplatform Webhero ontwikkelde voor Ed Sheeran de concertpagina voor zijn net aangekondigde show in het Koning Boudewijnstadion. Wanneer de ticketverkoop op zaterdag 25 september van start gaat, zal de website zonder probleem piekmomenten tot 300.000 bezoekers aankunnen.

Vrijdagochtend kondigde Britse superster Ed Sheeran een concert aan in het Koning Boudewijnstadion. Op vrijdag 22 juli 2022 zal hij daar waarschijnlijk voor een uitverkocht stadion het beste van zichzelf geven. Amper een maand geleden werd Leuvens websiteplatform Webhero gecontacteerd door organisator FKP Scorpio met de vraag om een website te bouwen voor het evenement.

Makkelijk en toegankelijk
“FKP Scorpio was op zoek naar een websiteontwikkelaar die op een eenvoudig te beheren landingspagina alle info over één specifiek groot concert kon bundelen”, legt mede-oprichter van Webhero Jo Deferm uit. “Dat is een van onze sterktes: wij kunnen heel snel schakelen en een toegankelijke, makkelijk te beheren pagina ontwikkelen. Bovendien hebben we al heel wat ervaring met het bouwen van websites voor evenementen uit de muziek- en sportwereld. Maar veel groter dan Ed Sheeran wordt het niet.”

Piekmomenten
De ticketverkoop start volgende week zaterdag 25 september, en de concertorganisator verwacht zich aan een massa fans die tickets willen bemachtigen. “We kregen de vraag om met de website pieken tot 300.000 bezoekers aan te kunnen”, vertelt mede-oprichter en Technology Director Sander Claes. “Daarvoor hebben we geen speciale maatregelen moeten nemen. Door te werken met het Google Cloud Platform (GCP) wordt er automatisch extra capaciteit voorzien wanneer dat door de drukte nodig is.”

Op de website www.edsheeranbrussels.be staat alle praktische informatie om tickets te bestellen. De ticketverkoop voor Ed Sheeran start 25 september om 11 uur.

Over Webhero
Webhero is een Leuvens platform, gespecialiseerd in websites op maat, webapplicaties en e-commerce platformen. Het is gespecialiseerd in het snel en betaalbaar ontwikkelen van websites. In mei 2014 rolde de eerste Webhero website de digitale wereld in. Het startschot van een stevig succesverhaal met intussen meer dan 3.000 klanten die bewust kozen voor een betaalbare website die je zelf eenvoudig kan beheren zonder je zorgen te maken over technische aspecten. Meer informatie: www.webhero.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

[email protected]

www.evokepr.be