Duurder in plaats van goedkoper: FTI Leuven by and& start verkoop angry bird-tickets

Stadsfestival steunt goede doel met originele angry bird-actie voor Future Generations Conference

Leuven, 5 december 2023 - Wie volgend jaar op 19 maart de Future Generations Conference te Leuven absoluut niet wil missen, kan nu tickets bestellen via de website van FTI Leuven by and&. Opmerkelijk: naast de early bird-tickets biedt organisator Leuven Mindgate ook angry bird-tickets voor de exclusieve summit die niet goedkoper maar net wat duurder zijn. De opbrengst van de meerkost gaat namelijk naar De Wissel, een Leuvense vzw die zich inzet voor jongeren en jonge gezinnen in moeilijke omstandigheden. Met deze angry bird-actie wil organisator Leuven Mindgate bezoekers en changemakers nu al de kans geven om impact te maken voor toekomstige generaties.

De Future Generations Conference wordt een van de hoogtepunten van FTI Leuven by and&, het stadsfestival te Leuven dat van 16 tot 20 maart 2024 jong en oud wil samenbrengen rond technologie en innovatie als motor van duurzame welvaart voor de jeugd van morgen. FTI Leuven by and& is één van de zes deelfestivals die plaatsvinden over heel Vlaanderen en kadert in het initiatief Flanders Technology & Innovation, waarmee de Vlaamse regering wil aantonen dat technologie en innovatie cruciaal zijn voor de toekomst van Vlaanderen. Het thema van van FTI Leuven by and& wordt gezondheid en mentaal welzijn. Tijdens de Future Generations Conference op dinsdag 19 maart kunnen bezoekers zich laten inspireren door dwarsdenkers, beleidsmakers en impactondernemers omtrent de acties die we vandaag kunnen nemen om het welzijn van toekomstige generaties te verbeteren, en wat technologie morgen mogelijk zal maken.

Leuven Mindgate is op de website van FTI Leuven by and& gestart met de ticketverkoop voor de Future Generations Conference. Naast goedkopere early bird-tickets, introduceert de organisator ook een originele angry bird-actie: Deze zogeheten angry bird-tickets zijn niet extra voordelig maar net wat duurder.

“De angry bird-tickets worden verkocht aan 149 euro en de early bird-tickets aan 69 euro”, vertelt festivaldirecteur Marieke Sopers. “Uiteraard niet zonder reden. De meerkost gaat integraal naar de Leuvense vzw De Wissel. Deze actie weerspiegelt zo perfect waar FTI Leuven by and& voor staat: snel impact creëren voor onze jeugd. Changemakers die de Future Generations Conference willen bijwonen en zelf willen handelen voor toekomstige generaties, kunnen nu dus al meteen een verschil maken onder het motto: Use your anger to do something good.”

Leuvense vzw

De Wissel vzw, actief op zes locaties in en rondom Leuven, werkt als ondersteuningsnetwerk voor jongeren en jonge gezinnen in moeilijke omstandigheden aan een gelukkigere en gezondere toekomst, door hen in hun kwetsbare positie te ondersteunen, samen met de mensen die hen omringen. De organisatie is een innovator binnen de sector en kijkt altijd naar manieren om te innoveren en de zorg te verbeteren.

“Hulp of zorg wordt vaak aangeboden in aparte modules, gebouwen of in een geïsoleerde context”, getuigt Luc Deneffe van De Wissel vzw. “Bij De Wissel vzw willen we de zorg terug in het gewone leven en de samenleving brengen. We kijken daarom ook naar nieuwe samenwerkingen met andere sectoren, en zetten bijvoorbeeld projecten op met organisaties die werken rond volwassenen met een beperking of mensen met jongdementie.”

Future Generations Commissioner

De early bird-actie voor de Future Generations Conference komt er kort nadat Leuven Mindgate eerder de eerste namen loste van de niet minder dan vijftig sprekers die tijdens de Conference op het toneel zullen verschijnen. Zo zullen onder meer investeerder en filosoof Piet Colruyt, Sophie Howe, Future Generations Commissioner voor Wales, Thomas Hertog, natuurkundige en hoogleraar aan de KU Leuven en artieste Sarah Bekambo hun visie en ervaring delen met het grote publiek.

V.l.n.r. Marieke Sopers, Jan Paesen & Luc Deneffe
V.l.n.r. Marieke Sopers, Jan Paesen & Luc Deneffe

Over FTI Leuven by and&
FTI Leuven by and& is één van de zes deelfestivals binnen het FTI festival dat van 16 tot en met 24 maart 2024 doorgaat doorheen Vlaanderen. Met Flanders Technology & Innovation wil de Vlaamse regering aantonen dat technologie en innovatie cruciaal zijn voor de toekomst van Vlaanderen. Bovendien versterkt Vlaanderen met dit initiatief zijn reputatie en positie als ambitieuze, open regio die aan de wereldtop staat op het vlak van wetenschappelijke innovatie. FTI Leuven by and& wordt georganiseerd door Leuven MindGate, in samenwerking met de stad Leuven, imec, KU Leuven en vele andere regionale partners.

Niels van Velde

Niels van Velde

Senior PR Consultant, Evoke
Marieke Sopers

Marieke Sopers

Festivaldirecteur, FTI and& - Leuven

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be