Duravit presenteert in wereldpremière “c-shaped”

Eerste keramiekfabrikant die wastafel feilloos laat overlopen in badkamermeubel

Duravit is erin geslaagd als eerste keramiekfabrikant ter wereld de lijnen van een meubel 100% te laten volgen met een wastafel uit een volledig ander materiaal. Een wastafel die bovendien 10% krimpt tijdens het bakproces. Dankzij het nieuwe c-bonded proces staat de keramische wastafel perfect parallel met het meubel, zonder overhang of uitsparing en met precieze tussenruimte van 4 mm. De nieuwe c-shaped varianten zijn volledig gemaakt van DuraCeram® en bieden alle voordelen van een keramisch glazuur zoals reiniginsgemak en robuustheid. Tegelijkertijd biedt het nieuwe mogelijkheden in het ontwerp van de badkamer. 

De hoogste designnormen in de badkamer
Duravit presenteert de nieuwe gepatenteerde c-shaped technologie als uitbreiding van de Happy D.2 Plus serie door sieger design. Het bouwt hiermee verder op het onderliggende idee van elegante, expressieve collecties in een lichtere of donkerdere sfeer. c-shaped is verkrijgbaar met keramische, glanzende witte buitenzijde in combinatie met een badmeubel of een metalen console in chroom of met de nieuwe, afgeronde buitenrand in dezelfde kleur als het badmeubel dan wel passend bij de metalen console in mat zwart.

De wastafels met een smalle, typisch afgevlakte rand en een harmonieus geïntegreerd kraanplatform zijn verkrijgbaar in drie breedtes (575, 775 en 975 mm). Een witte afdekking uit acryl verbergt de aansluitingen onder de waskom en garandeert een perfecte esthetiek vanuit elke hoek.

Zit-element
De op de vloer staande, in hoogte verstelbare metalen structuren met handdoekhouder kunnen naar keuze met een legger of een ingebouwde lade worden geleverd. Een andere optie is een zit-element (breedte 625 mm) met een geïntegreerde lade die als praktische uitbreiding van het kastje links of rechts kan worden toegevoegd. Duravit biedt ook een kussen aan in bijpassend grijs, gemaakt van een stof die geschikt is voor de natte omgeving van de badkamer.

Extra opbergruimte ​
Aan de wand gemonteerde badmeubels met twee lades bieden extra opbergruimte. Deze zijn beschikbaar in een totaal van elf afwerkingen. Er is keuze tussen luxueuze hout- of matte oppervlakken in licht of donker. De grafiet supermat variant is ook voorzien van een anti-vingerafdrukcoating. Voor de binneninrichting van de schuiflades kan worden gekozen voor een hoogwaardige afwerking in esdoorn of notenhout.

De nieuwe varianten passen perfect bij alle elementen uit de designserie Happy D.2 en Happy D.2 Plus. Zo is er garantie op een consistent design voor de gehele badkamerinrichting. Happy D.2 Plus biedt een consistent kleurenconcept met toiletten en bidets in antraciet en badkuipen met naadloze ommanteling in grafiet supermat - perfect passend bij de zwarte metalen consoles en donkere meubeloppervlakken.

Download hier de foto's in hoge resolutie

ZIP - 295 Mb

c-shaped_300dpi.rar

RAR - 45 Mb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be