Duravit en Cecilie Manz breiden Scandinavische successerie Luv uit

Nieuwe kleurcombinaties met Amandel zijdemat

Sinds de introductie van de serie Luv is een Scandinavische stijl in de badkamer een feit. De Deense ontwerpster Cecilie Manz creëert door de puristische vormen een Scandinavische feeling, met een unieke sfeer als resultaat. Tot in detail doordachte materiaalkeuzes accentueren de zachte vormen en geometrie. Perfect afgestemde kleurcombinaties maken het totaalplaatje compleet.

De nieuwe meubelkleur Amandel zijdemat oogt tegelijkertijd warm en bescheiden en biedt daardoor een veelvoud aan inrichtingsmogelijkheden. Het samenspel met lichte kleuren en de natuurtinten groen of grijs zorgt voor spannende contrasten. Door vier beschikbare consoleplaten uit kwarts of massief hout laat de wastafel zich nog verder individualiseren. In combinatie met zachte aardetinten ontstaat een rustig interieur, dat staat voor pure elegantie.

 

Personalisatie
De ovale wasbakken uit DuraCeram® worden nu in totaal in vijf maten aangeboden (420, 500, 600, 700 en 800 mm). Ze zijn met vier verschillende afwerkingen te personaliseren. Ook de meubelbreedtes worden uitgebreid, naast de drie bestaande breedtes wordt een nieuwe breedte van 938 mm toegevoegd, naar keuze met een of twee lades of met een extra inrichtingssysteem voor extra opbergruimte.

Spiegels met touchscreen
Het authentieke design van Luv zie je terug bij de bijpassende spiegels die een upgrade krijgen qua maat en functie. Via het icon touchscreen kan de spiegelverwarming en ook de lichtwarmte worden bediend. De lichtwarmte van het bovenste lichtveld alsook het sfeerlicht kan traploos worden ingesteld. 

LUVely bathing
De ligbaden uit de serie Luv zijn in iedere badkamer een blikvanger. Beschikbaar als vrijstaand model of als wand- of hoekversie ​ met een onopvallende geïntegreerd Air-Whirlsysteem. Passend bij de vorm van de wastafel ronden zij het totale plaatje van de serie af door hun hoogwaardige uitstraling.

Duravit_LUV_Photos.rar

RAR - 64 Mb

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Evoke

Scoren in de pers boost sales en Evoke helpt bedrijven hierbij. Samen met de klant halen we nieuws uit hun onderneming om dit onder de aandacht van de media te brengen. In de vorm van een persbericht, klantengetuigenis of opiniestuk, of via een interview of persconferentie, verstrekken we het nieuws duidelijk en gebruiksklaar aan de juiste journalist(en). Zo leest of leert het brede publiek in een geloofwaardig kader over onze klanten in de krant, op de radio of op televisie.

Contact

Witte Patersstraat 4 1040 Brussel

+32 (0)2 740 43 32

info@evokepr.be

www.evokepr.be